Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sandvargen

Sandvargen

Inbunden bok Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2002. 128 sidor.

Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen stukade hörn och ryggämndar. Gåvoskrift på inlagans första blad. I övrigt fin inlaga.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9129654130
Titel
Sandvargen
Författare
Åsa Lind
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2002
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
150 x 200 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
290 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Zackarinas mamma och pappa inte vill leka med henne går hon ner till stranden och pratar med Sandvargen i stället. Han har alltid tid och lust att göra något kul. Sandvargen är glittrig och sandgul och har funnits i evighet. Han har fantastiska saker att berätta, och han förklarar så bra sånt som Zackarina inte förstår. Till exempel att blåmärken är medaljer som man får när man har gjort något våghalsigt. Sandvargen är också bra på att övertyga Zackarina om att hon inte behöver vara rädd för monster och mörker. Fantasifullt och språkligt nyskapande med rim och alliteration, lagom äventyrligt för de yngre barnen. Många läsare kommer att känna igen sagorna eftersom Sandvargen redan har sänts i radio. Utbildningsradion producerade radioprogrammen. Åsa Linds bok om Sandvargen delades 2003 ut till landets alla sexåringar i samband med Världsbokdagen.