Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Zelda och meningen med att ha hund

Zelda och meningen med att ha hund

Inbunden bok Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2009. 232 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband och i mycket nära nyskick förutom några svaga märken efter "hundöron". Rikt och vackert illustrerad med foton i färg. Zelda är en hund, men detta är i första hand inte en handbok för hundägare utan kanske snarare en handbok för människor. Här får du både hundcoachens konkreta råd om uppfostran, forskningens nyaste rön - och en hel del kulturhistoria.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789127120235
Titel
Zelda och meningen med att ha hund
Författare
Åsa Nilsonne - Ulla Montan
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Utgivningsår
2009
Omfång
232 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 215 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
562 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Möt Zelda, kinesisk nakenhund, och Åsa Nilsonne, professor, psykiater och författare, under deras första gemensamma år. Detta är inte i första hand en handbok för hundägare, utan kanske snarare en handbok för människor. Från sin unika utgångspunkt som terapeut och forskare ger Åsa en vidare bild av hur det är att ha hund. Samvaron med Zelda ger henne möjligheter att reflektera över tidigare erfarenheter, fundera över sitt eget sätt att vara helt enkelt att lära sig en hel del om sig själv. Som läsare får vi ta del av både hundcoachens konkreta råd, neurologisk forsknings nyaste rön samt en hel del kulturhistoria kring hundar och människor. Ulla Montans fotografier förhöjer det omedelbara och varma intrycket.