Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mindful eating : ät bra, må bra, gå ner i vikt med mindfulness, compassion och KBT

Mindful eating : ät bra, må bra, gå ner i vikt med mindfulness, compassion och KBT

Häftad bok Argos/Palmkrons Förlag. 1 uppl. 2016. 272 sidor.

Nyskick. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad med foton och med markerade faktarutor, allt i färg. "Ät bra, må bra, gå ner i vikt med mindfulness, compassion och KBT". Första kompletta läroboken i Mindful eating på svenska. "Man kan inte ändra på det som varit. Men ååååh vad jag hade behövt att få läsa om att ha självmedkänsla och träna på olika förhållningssätt till maten och hungern! Men då fanns inte den här boken. Så bra att den finns nu." Ur förordet av Agneta Lagercrantz, författare. Boken innehåller grundläggande teori och övningar. "En fin bok som är lätt att läsa och väcker igenkänning." Camilla Sköld, med dr, utbildare i mindfulness, MBSR. EN BOK I PRESENTSKICK!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789189638396
Titel
Mindful eating : ät bra, må bra, gå ner i vikt med mindfulness, compassion och KBT
Författare
Åsa Palmkron Ragnar - Katarina Lundblad
Förlag
Argos/Palmkrons Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
272 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
171 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
648 g
Språk
Svenska
Baksidestext
MINDFUL EATING - Ät bra och må bra gå ner i vikt med mindfulness, compassion och KBT Sluta stressa kring mat och bli vän med din kropp Träna medvetenhet om mönster som står i vägen för förändring Lär dig att njuta av mat och samtidigt minska känsloätande Lyssna till kroppens signaler om hunger, mättnad, sug och stress Bli din egen bästa vän med självmedkänsla, compassion Första kompletta läroboken i Mindful eating på svenska Grundläggande teori och övningar i Mindful eating Ur innehållet Mindful eating och mindless eating Känna mättnad Kopplingen mellan stress och ätande Sju sorters hunger Hantera sug Kroppen och känslor Hjälp hjärnan öka glädje Bli vän med dig själv Man kan inte ändra på det som har varit. Men ååååh vad jag hade behövt att få läsa om att ha självmedkänsla och träna på olika förhållningssätt till maten och hungern! Men då fanns inte den här boken. Så bra att den finns nu. Agneta Lagercrantz, författare En fin bok som är lätt att läsa och väcker igenkänning. Camilla Sköld, med dr, utbildare i mindfulness, MBSR Om författarna Åsa Palmkron Ragnar är legitimerad läkare, specialist i psykiatri, och mindfulnessinstruktör. Hon har lång pedagogisk erfarenhet och har skrivit flera bästsäljande böcker inom mindfulness och KBT. Katarina Lundblad är socionom, terapeut och uppskattad lärare i mindfulness, MBSR. Hon har lång erfarenhet av meditation och av att leda mindfulnesskurser och retreater.