Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Blomstrande måltider

Blomstrande måltider

av

Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2010. 144 sidor.

Nyskick. Vacker mat är roligare att äta! Det har aldrig varit så populärt att kombinera mat med ätbara växter som nu. Det här är den första boken i ämnet från författarna bakom succéerna Smaker från Saltå Kvarn och Tjejmiddag. En färgsprakande bok full av blommor, blad, örter, recept, odlingstips och vackra fotografier. Se dig om i din trädgård, där finns mycket att ta tillvara på! Strö lite lavendelsocker över glassen! Visste du att squashblommorna går att fritera, eller att blåklockan smakar isbergssallad? Boken är uppdelad i teman: frukost, lunch, middag, dessert och dryck. Gemensamt för alla recept är att de innehåller blommor eller örter ur naturens skafferi. Varje blomma eller ört har en egen faktaruta med odlingstips, användningsområde och lite kuriosa. Boken innehåller närmare femtio recept och en mängd vackra och inspirerande foton. Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har även skrivit Fika, Kika, Njut - Stockholms bästa utflykter och Runt Djurgården och Brunnsviken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

7 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789185465798
Titel
Blomstrande måltider
Författare
Åsa Swanberg - Malou Holm
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsdatum
20100409
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 230 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
647 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vacker mat är roligare att äta! Det har aldrig varit så populärt att kombinera mat med ätbara växter som nu. Det här är den första boken i ämnet från författarna bakom succéerna Smaker från Saltå Kvarn och Tjejmiddag. En färgsprakande bok full av blommor, blad, örter, recept, odlingstips och vackra fotografier. Se dig om i din trädgård, där finns mycket att ta tillvara på! Strö lite lavendelsocker över glassen! Visste du att squashblommorna går att fritera, eller att blåklockan smakar isbergssallad? Boken är uppdelad i teman: frukost, lunch, middag, dessert och dryck. Gemensamt för alla recept är att de innehåller blommor eller örter ur naturens skafferi. Varje blomma eller ört har en egen faktaruta med odlingstips, användningsområde och lite kuriosa. Boken innehåller närmare femtio recept och en mängd vackra och inspirerande foton. Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har även skrivit Fika, Kika, Njut - Stockholms bästa utflykter och Runt Djurgården och Brunnsviken.