Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bara bullar
Bara bullar Bara bullar

Bara bullar

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2009. 64 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137131399
Titel
Bara bullar
Författare
Åsa Swanberg
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2009
Bandtyp
Kartonnage
Mått
204 x 229 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
400 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Äntligen en bok för alla bullälskare! En härlig bullguide att hämta inspiration, kunskap, lust och tröst ur. Här kan man läsa om bullens betydelse i olika sammanhang, om minnen av bullar, hur olika en bulle kan smaka vid skilda tillfällen
 Smarta bulltips och nyttiga råd som: Vad ska man tänka på när man bakar? Vad blir bäst, smör eller margarin? Ska man använda råsocker, florsocker, flytande eller vanligt vitt socker? Kan man använda sötningsmedel? Hur är det med lättmjölk respektive vanlig mjölk? Vatten? Bästa jäsningen? Utbakningen? Gräddningen? Vad bör man känna till om att frysa in bullar? Vilka bullformar är bäst och snyggast?
 Och så det bästa – receptregistret – en guldgruva att ösa ur! Här återfinns till exempel kanelbullen i dess olika skepnader: vegabröd, fransk lilja, dubbelsnäcka, knutar, kanelbriocher, snäckor, snurror, kransar, längder samt olika fyllningar.
 Släta bullar, solskensbullar, karlsbaderbullar, syltbullar, vaniljbullar, toscabullar, saffransbullar, lussebullar med apelsin, lurbullar.
 Veganska kanelbullar, butterkaka, semlor, lyxbullar, kardemummabullar, benhamrabullar, äppelbullar, bullar med mandelmassa, glutenfria bullar, bullar för laktosallergiker, smala bullar, mandelkubbar, nötbullar, sockerbullar och chokladbullar.
 Dessutom finns informativa avsnitt om kanel, vanilj, saffran, kardemumma och mandel.
 Bara bullar – ett måste i köket!

Åsa Swanberg arbetar som matskribent och har också lång erfarenhet som copywriter. Hon har ett stort intresse för matlagning och bakning och har tidigare skrivit inspirationsboken Matnytta och ögonfägnad. Året på stora Benhamra.