Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Askungen I + II Digipack box

Askungen I + II Digipack box

DVD

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. Box med Askungen 1 & 2

Disney Klassiker 12: Askungen

Askungen är en av Disneys mest älskade Klassiker och den mest välkända prinsessfilmen av alla. Denna utgåva är digitalt restaurerad i ljud och bild och bjuder på en sagolik berättelse som är alldeles, alldeles underbar?

Askungen arbetar och sliter som piga hos sin elaka styvmamma och hennes två odrägliga döttrar. Varje dag får Askungen tvätta, putsa och städa och höra att hon inte är någonting värd. Det är inte så konstigt att hon drömmer om att få gå på balen i kungens slott och dansa med prinsen.Men så är det också bara en dröm, för hur skulle en piga som hon någonsin kunna gå dit? Hon har ju inte ens kunnat sy färdig sin klänning på grund av allt arbete! Fast med hjälp av sina små vänner, mössen Gus och Jack, fåglarna, samt en god fé och en magisk förtrollning blir drömmen plötsligt verklighet! Men tiden är knapp ? vid midnatt bryts förtrollningen och hon förvandlas från sagolik skönhet till enkel piga igen?

Svenska röster

Askungen Alice Babs
Jack Tor isedal
Gus Tor Isedal
Prinsen Björn Forsberg
Styvmodern Kristina Adolphson
Petronella Marie Isedal
Gabriella Gunnel Sporr
Hertigen Hans Lindgren
Kungen Arne Källerud
Gudmodern Sif Ruud

Askungen II - Drömmen slår in

Och så levde de lyckliga i alla sina dagar...
Men vad hände sen? I "Askungen II - Drömmen slår in" får du uppleva fortsättningen på Askungens underbara saga! Borta är det smutsiga förklädet och det slitsamma livet hos den elaka styvmamman. Nu har Askungen flyttat in i slottet där ett nytt liv som prinsessa väntar. Hennes vänner, mössen Jack och Gus samt hennes gudmor, den goda fen, gör allt för att hjälpa henne med alla bestyren. Första utmaningen blir Kungens årliga bankett, som Askungen vill göra på sitt eget vis. Sedan får Jack uppleva ett eget äventyr på slottet, då den goda fen förvandlar honom till människa. Men Askungen kanske svåraste uppgift blir att hjälpa en av sina styvsystrar att våga gå sin egen väg för att hitta den sanna kärleken.

Språk: Engelska, Finska, Isländska & Svenska
Textning: Engelska, Finska, Isländska & Svenska

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish