-
Bambu och gräs : välja, plantera och sköta
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 158 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431541
- Titel
- Bambu och gräs : välja, plantera och sköta
- Författare
- Jon Ardle
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 242 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 658 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med sina skiftande färger, former och strukturer är bambu och gräs idealiska växter till trädgården. Att de dessutom är så lättskötta gör knappast saken sämre. Urvalet i fråga om höjd, bladstorlek, stamfärg och växtsätt är i det närmaste oändligt.
I Bambu och gräs lär du dig vilka sorter som är lämpliga i rabatt och som marktäckare, och vilka som passar bättre i kruka eller som häckar. Många av dem är mycket dekorativa och ger spännande effekter då de kombineras med blommor, träd och buskar. Upptäck de här mångsidiga växternas skönhet!
I bokens utförliga växtlexikon får du veta mer om vilka växtvillkor de olika sorterna föredrar och hur du bedömer din trädgårds läge och jordmån. Du lär dig också hur du ger dina växter en bra start med några enkla metoder för sådd och plantering. Steg för steg-instruktioner och experternas tips ger ett garanterat lyckat resultat.
Ur innehållet:
- Design med gräs och bambu
- Planteringsförslag
- Hur du sköter dina växter
- Växtlexikon
Ica Bokförlag 1 9789153431541 -
Att välja döden : en socialpsykologisk studie...
Häftad bok. Carlsson Bokförlag. 1998. 335 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172038209
- Titel
- Att välja döden : en socialpsykologisk studie av livs(o)vilja = Choosing death : a social psychological study of (un)willingness towards living
- Författare
- Lindberg, Elisabeth
- Förlag
- Stockholm : Carlsson
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Carlsson Bokförlag 9172038209 -
BAMBU OCH GRÄS Välja, plantera och sköta
ICA bokförlag 2009. Illustrerat, laminerat pappband. 158 sidor, 647 gram. NYSKICK.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431541
- Titel
- Bambu och gräs : välja, plantera och sköta
- Författare
- Jon Ardle
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 242 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 658 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med sina skiftande färger, former och strukturer är bambu och gräs idealiska växter till trädgården. Att de dessutom är så lättskötta gör knappast saken sämre. Urvalet i fråga om höjd, bladstorlek, stamfärg och växtsätt är i det närmaste oändligt.
I Bambu och gräs lär du dig vilka sorter som är lämpliga i rabatt och som marktäckare, och vilka som passar bättre i kruka eller som häckar. Många av dem är mycket dekorativa och ger spännande effekter då de kombineras med blommor, träd och buskar. Upptäck de här mångsidiga växternas skönhet!
I bokens utförliga växtlexikon får du veta mer om vilka växtvillkor de olika sorterna föredrar och hur du bedömer din trädgårds läge och jordmån. Du lär dig också hur du ger dina växter en bra start med några enkla metoder för sådd och plantering. Steg för steg-instruktioner och experternas tips ger ett garanterat lyckat resultat.
Ur innehållet:
- Design med gräs och bambu
- Planteringsförslag
- Hur du sköter dina växter
- Växtlexikon
9789153431541 -
KÖTT - VÄLJA HANTERA TILLAGA
Natur och Kultur 2011. Illustrerat pappband. 287 + 1 sidor, 1297 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127117877
- Titel
- Kött : välja hantera tillaga
- Författare
- Fällman, Håkan
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 268 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1230 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött – välja, hantera, tillaga lär styckmästare Håkan Fällman oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Här får vi också veta hur uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Dessutom får vi reda på hur vi förvarar, steker, rimmar och grillar vårt kött på bästa sätt.
Kött är en omfattande, faktaspäckad bok med massor av recept från några av landets skickligaste kockar! Här finns även styckningsscheman, köpguide, hanteringstips, tillagningstips samt allmän köttkunskap om nöt, kalv, fläsk, lamm, vilt och fågel.
Håkan Fällman har arbetat med kött i stort sett hela sitt liv. Som pojke jobbade han extra hos sin pappa som hade ett företag som levererade kött till restauranger, idag är han själv kunglig hovleverantör och förser många av stjärnkrogarna med prima råvara. Håkan Fällman är även uppskattad föredragshållare för såväl kockelever som yrkesmänniskor i branschen.
9789127117877 -
GRÖNT - Välja Hantera Tillaga
Natur och kultur 2011. Dekorerat originalpappband. 400 sidor, 1622 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127131385
- Titel
- Grönt : välja hantera tillaga
- Författare
- Netz, Gunnar
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 267 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1654 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Sveriges bästa grundkokbok av Svenska Måltidsakademien.
Svensk vinnare i kategorin Best Easy Recipes Cookbook 2011, World Cookbook Awards!
Grönt välja hantera tillaga är det första svenska heltäckande standardverket om grönsaker, fullmatat med information och recept. Du får kunskap om hur du lätt och på ett bra sätt får in grönt i matlagningen. Hur vet du vilken gurka som smakar mest? När är det säsong för svensk sparris? Vilka örter passar bäst till fisk? Recepttips varvas med rätter inspirerade från hela världens kök, mat där grönsaken spelar huvudrollen. Här finns både vegetariska rätter och mat med fisk, skaldjur, kött och kyckling.
I boken finns ett gediget grönsakslexikon, som i text och bild presenterar ca 400 sorter. Olika grönsaker har olika fördelar, både smak- och näringsmässigt. Du får hjälp att upptäcka nya kombinationer och råd om hur du bäst förvarar, hanterar och tillagar dina grönsaker. Bokens ca 300 recept kommer från Herman Rasmuson och några av landets bästa kockar Karin Fransson, Christian Hellberg, Malin Söderström, Ingela Persson, Stefan Eriksson, Viktor Westerlind m fl.
Författarna
Nina Westerlind, Gunnar Netz, Pelle Bosta och Isabella Vikberg har lång samlad erfarenhet av grönsaker och driver sedan många år Grönsakshallen Sorunda, Sveriges ledande grossist av frukt och grönsaker. Herman Rasmuson är kock och står bl a bakom den uppmärksammade boken Syrat och GarlicCard.
Herman Rasmusson pratar om boken Grönt:
9789127131385
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn