Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den försvunna bruden

Den försvunna bruden

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 492 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. OLÄST BOK-- DE FLESTA BÖCKER VI SÄLJER ÄR OLÄSTA RESTUPPLAGOR FRÅN BOKFÖRLAG OCH KONKURSER

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9100577723
Titel
Den försvunna bruden
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsdatum
20020809
Omfång
492 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
I sista minuten bestämmer sig Elfrida för att backa ur sitt societetsbröllop med den enligt allas uppfattning perfekte mannen Alex. Ingen förstår varför, kanske inte ens hon själv. Men medan vänner och släkt förfasar sig över den plötsliga nycken – ”hon har ju alltid varit ett sådant mönster av pålitlighet” – flyr Elfrida till en lantlig stuga i Dorset för att tänka över sitt liv.Hon har egentligen inte tänkt stanna länge, men snart är hon fångad i en ny värld av charmiga och fascinerande personligheter. Här finns Prim, jämnårig med Elfrida och snart hennes förtrogna väninna. Bar, en ung bohemisk kvinna som ägnar sig åt naturdyrkan och magiska riter. Och Guy, den stilige men oberäknelige unge godsägarsonen, som på ett oroväckande sätt närmar sig Elfrida. Här finns också en föräldralös syskonskara som Elfrida tar sig an, Guys gamle far, som visar sig leda en nynazistisk sekt uppe på slottet, skvallriga bybor och excentriska gäster på slottets middagar.I takt med att Elfrida börjar komma underfund med vem hon verkligen är och minnena från en olycklig barndom med en illvillig styvmor klarnar, får hon allt svårare att föreställa sig en framtid med den dominante Alex – som till råga på allt är styvmoderns favorit.När Vere, äldste sonen på slottet, en dag kommer hem efter att ha varit försvunnen i många år slår det ner som en bomb. Han är mycket lik sin bror Guy men på alla sätt mer sympatisk. Mellan honom och Elfrida växer det fram något som ingen av dem vill låtsas om. Motvilligt dras hon in i ett nytt kärleksförhållande samtidigt som en rasande Alex gör allt för att återfinna den försvunna bruden.Med succéerna Förnuft och dårskap och Dans med förhinder har den engelska författaren Victoria Clayton gjort sig ett namn bland de svenska läsarna. Nu återkommer hon med ännu en roman fylld av charm, kvicka repliker och otillåten passion.