Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003

Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 160 sidor.

Nyskick. Förlagsny och oläst

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151840352
Titel
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003
Författare
Gastronomiska akademien
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2002
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 230 mm
Vikt
417 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den 42:a årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny upplaga i serien med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat.
"Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek", Svensk Hotellrevy.

Sten Broman, tillsammans med Fritiof Nilsson Piraten en av Gastronomiska Akademiens grundare, skulle fyllt 100 år i år, och hans bidrag är en tidigare publicerad fresk över en dråplig och kulinarisk rundresa bland gästgiverier och hotell i Skåne.

Ur innehållet i årets utgåva:
Smokerings. Notiser om rökning av fisk och kött, Nils-Arvid Bringéus
Det helande vattnet, från kurort till mineralvatten, dr Per Ove Lind
Så upptäcktes corn flakes, Stephan Rössner
Punschens historia, Jan-Öjvind Swahn
Remouladens vandringar, Jörgen Fakstorp
Kulinarisk rundresa, Sten Broman