Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein
Häftade böcker. Gothia. 4 uppl. 2008. 111 sidor.
Finns det sojaprotein i E 426?
Innehåller glutamat gluten?
I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel.
Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein.
Ingredienslexikon vänder sig dels till matöverkänsliga - glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker -
dels till den medvetna och intresserade konsumenten.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789172056268
- Titel
- Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein
- Författare
- Wahlman Laurell, Birgitta - Svenska Celiakiförbundet
- Förlag
- Gothia
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 131 g
- Språk
- Svenska