Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jag äter - och förblir smal

Jag äter - och förblir smal

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2003. 254 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9137125060
Titel
Jag äter - och förblir smal
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2003
Omfång
254 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
351 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig.  Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål * ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja * undvik sötade drycker * drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid * undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt * ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.