Jamie: Fyra årstider i köket - Vårens friska & frestande recept
Inbunden bok. Royal group of entertainment. 2010. 80 sidor.
Nyskick.
Felfritt ex! Inga fläckar eller hundöron. Nyskick. Oläst exemplar!
Förlagets beskrivning: Våren i Jamie Olivers kök smakar av vilda och odlade primörer, sparris och späd purjolök, lamm och kyckling. Den första rabarbern på frasiga tarteletter ger en försmak av kommande bärtider, Det doftar citron och kanel, vitlök och lagerblad. Pastarätter och grytor värmer kyliga vårkvällar. Fräscha matidéer från jordens alla hörn hjälper dig variera vardagsmiddagar och festmåltider med spännande råvaror och annorlunda kryddningar. l receptsamlingen finns smaker från Italienjapan Grekland och Thailand. Lamm- & kikärtspiroger är läckra munsbitar att packa ner till utflykten, sparrisfrittatan blir en lätt och lyxig söndagslunch. Imponera med pastarätten ägg i ravioli eller en vårminestrone med primörer. Misoglaserad lax piggar upp vardagsmiddagen, och vårlammlägg med vitt vin & purjo får familj och vänner på gott humör i helgen- Den engelska kocken och matpersonligheten Jamie Oliver är välkänd i Sverige. Vi har sett honom som entusiastisk tv-kock. och har lagat mat från hans många kokböcker med inspiration från Italien och andra delar av världen. Men han är också känd för att ha engagerat sig för bättre skolmat, och har dragit igång projekt där unga arbetslösa lär sig driva restaurang.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789186623036
- Titel
- Jamie: Fyra årstider i köket - Vårens friska & frestande recept
- Förlag
- Royal group of entertainment
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Board book
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våren i Jamies kök smakar av vilda och odlade primörer.
Fräscha matidéer från jordens alla hörn hjälper dig variera
vardagsmiddagar och festmåltider med spännande råvaror
och annorlunda kryddningar. Lamm- & kikärtspiroger är läckra munsbitar att packa ner till utflykten.