Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Pastarätter och pastasåser

Pastarätter och pastasåser

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127350827
Titel
Pastarätter och pastasåser
Författare
Algotson, Stina - Bonthuis, Hanneke - Erwald, Bengt
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
1998
Bandtyp
Inbunden
Vikt
325 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I drygt hundra recept presenteras här de bästa och mest användbara pastaidéerna, både det lite extra goda och den räddande vardagsrätten när plånboken är tom.

Varför inte duka fram en bit av Italien? Pastan passar för de flesta tillfällen och uppskattas av alla åldrar. Bjudpasta som inte är krånglig och ungdomarnas favoritpasta t ex.
Den här boken beskriver också vilka pastasorter som passar till vad – för det är skillnad på skruvar och fjärilar! Den ger tips för olika tillfällen och sammanhang: sommarfräscht under lata dagar, det extra goda för fredagskvällen eller tillsammans med vännerna, något värmande för vintersportande ungdomar, bästa vardagspastan och livlinan när månaden är slut och mycket mera.
Stina Algotson älskar pasta i olika former, och här tar hon ut svängarna. Hon visar också att det är lätt att åstadkomma något gott även om man är lite ovan.

Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, ungdomar som vill börja laga mat själva.


Stina Algotson
är matskribent och nu även hushållskonsulent vid Hushållningssällskapet i Jönköpings län. Hon har skrivit flera matböcker, t ex Mat för hela året och The Best of Swedish Cooking.