-
Trettondagsafton - Lika för lika - Slutet got...
Inbunden bok. Bokförlaget Atlantis. 1986. 381 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174864274
- Titel
- Trettondagsafton - Lika för lika - Slutet gott, allting gott
- Författare
- William Shakespeare
- Förlag
- Bokförlaget Atlantis
- Utgivningsår
- 1986
- Omfång
- 381 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 141 x 217 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trettondagsafton har blivit känd för sitt musikaliskt skiftande stämningsinnehåll och sin egenartade tolkbarhet. Större delen av pjäsen rör sig kring en vanmäktig passion. Först och främst i framställningen av triangelförhållandet Viola/Cesario-Orsino-Olivia ett triangelförhållande som rymmer ett flertal erotiska (o)möjligheter men också i komiska variationer hos den egenkäre Malvolio och hos den arme Andreas Bleek-Noos.
Lika för lika är ett spel om rättvisa och nåd. Här finns flera storartade scener av kraftfull ocg bildrik poesi, med den hycklande puritanen Angelo och den fromma Isabella och med komiska gestalter som Lucio och kopplerskan Madam Mellanhand.
Slutet gott, allting gott berättar historien om läkardottern som botar en kung från hans sjukdom och av honom får en ovillig man i arvode. Detta sagomotiv har Shakespeare placerat in i en realistisk samtidsmiljö och tagit som utgångspunkt för en skildring av kampen mellan kärlek och självhävdelse.
Översättning: Allan Bergstrand.
Bokförlaget Atlantis 9789174864274 -
Slutet gott med Allt om Mat:s härliga dessert...
Inbunden bok.
ISBN 9189346475
Nyskick. Bonnier Tidskrifter. 2003. 254 sidor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9189346475 -
SLUTET GOTT – Med Allt om Mat:s härliga desse...
Inbunden bok. Allt om Mat / Bonnier Tidskrifter. 2003. 254 sidor.
ISBN 9789189346475
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – (Obet. ytmärken på omslaget.) – Se fler bilder! ––
Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om Mat / Bonnier Tidskrifter 9789189346475 -
Slutet gott - med Allt om Mat:s härliga desse...
Inbunden bok. Allt om Mat/Bonniers. 1 uppl. 2003. 258 sidor.
ISBN 9789189346475
Nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om Mat/Bonniers 1 9789189346475 -
Slutet gott : med härliga desserter från Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842066
- Titel
- Slutet gott : med härliga desserter från Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 1088 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i besittning och lämnat en behaglig välsmakande mättnad i kroppen. Då först ska desserten göra sig gällande, väcka aptiten igen och få alla runt bordet att känna att det finns plats kvar i magen.
Det finns en del knep att ta till. Socker är förstås ett av dem, vi gillar socker och vi omsätter det snabbt. Ett annat är kyla eller svalka efter en varm måltid som i glassar och sorbeter. Ett tredje knep är syra, något vi kan längta efter för att det ska spjälka den mat vi redan njutit av. Det finns alltså en betydande utmaning i att vara en dessert, man ska locka, utmana, fresta.
På Allt om Mat har man alltid tagit fasta på detta. Ska det komma något gott på slutet ska det vara riktigt gott, spännande och inbjudande. Nu har tidningen samlat sina allra bästa desserter i den här boken.
Här hittar du läckra desserter av alla de slag: glass, sorbeter, parfaiter, mousse, panna cotta, crème caramel och brulée, sufflé och puddingar, pajer och annat bakat, frukt och bär, choklad. Vad sägs om en italiensk jordgubbsmousse? Eller en plommonpaj med mandelgrädde? Låt slutet bli riktigt gott!
Jan Holmström var tidigare chefredaktör på Allt om Mat och är bokens redaktör. För recepten svarar över 30 av tidningens bästa skribenter, från Astrid Abrahamsson till Kristina Valentin.
Prisma 1 9789151842066 -
Shakespeares Dramatiska Arbeten (6 volymer in...
Inbunden bok. Lund C. W. K. Gleerups Förlag. 1950.
Mycket gott skick. 6 blå klotband innehållande Shakespeares arbeten: Konung Johan, Rickard den andre. Henrik den fjärde. Henrik den femte, Henrik den sjätte del I-III, Rickard den tredje, Henrik den åttonde. Romeo och Julia, Hamlet. Othello, Konung Lear. Macbeth, Julius Cae läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLund C. W. K. Gleerups Förlag -
Slutet gott : med härliga desserter från Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842068
- Titel
- Slutet gott : med härliga desserter från Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 1088 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i besittning och lämnat en behaglig välsmakande mättnad i kroppen. Då först ska desserten göra sig gällande, väcka aptiten igen och få alla runt bordet att känna att det finns plats kvar i magen.
Det finns en del knep att ta till. Socker är förstås ett av dem, vi gillar socker och vi omsätter det snabbt. Ett annat är kyla eller svalka efter en varm måltid som i glassar och sorbeter. Ett tredje knep är syra, något vi kan längta efter för att det ska spjälka den mat vi redan njutit av. Det finns alltså en betydande utmaning i att vara en dessert, man ska locka, utmana, fresta.
På Allt om Mat har man alltid tagit fasta på detta. Ska det komma något gott på slutet ska det vara riktigt gott, spännande och inbjudande. Nu har tidningen samlat sina allra bästa desserter i den här boken.
Här hittar du läckra desserter av alla de slag: glass, sorbeter, parfaiter, mousse, panna cotta, crème caramel och brulée, sufflé och puddingar, pajer och annat bakat, frukt och bär, choklad. Vad sägs om en italiensk jordgubbsmousse? Eller en plommonpaj med mandelgrädde? Låt slutet bli riktigt gott!
Jan Holmström var tidigare chefredaktör på Allt om Mat och är bokens redaktör. För recepten svarar över 30 av tidningens bästa skribenter, från Astrid Abrahamsson till Kristina Valentin.
Prisma 1 9151842068 -
Slutet gott : med härliga desserter från Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842066
- Titel
- Slutet gott : med härliga desserter från Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 1088 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i besittning och lämnat en behaglig välsmakande mättnad i kroppen. Då först ska desserten göra sig gällande, väcka aptiten igen och få alla runt bordet att känna att det finns plats kvar i magen.
Det finns en del knep att ta till. Socker är förstås ett av dem, vi gillar socker och vi omsätter det snabbt. Ett annat är kyla eller svalka efter en varm måltid som i glassar och sorbeter. Ett tredje knep är syra, något vi kan längta efter för att det ska spjälka den mat vi redan njutit av. Det finns alltså en betydande utmaning i att vara en dessert, man ska locka, utmana, fresta.
På Allt om Mat har man alltid tagit fasta på detta. Ska det komma något gott på slutet ska det vara riktigt gott, spännande och inbjudande. Nu har tidningen samlat sina allra bästa desserter i den här boken.
Här hittar du läckra desserter av alla de slag: glass, sorbeter, parfaiter, mousse, panna cotta, crème caramel och brulée, sufflé och puddingar, pajer och annat bakat, frukt och bär, choklad. Vad sägs om en italiensk jordgubbsmousse? Eller en plommonpaj med mandelgrädde? Låt slutet bli riktigt gott!
Jan Holmström var tidigare chefredaktör på Allt om Mat och är bokens redaktör. För recepten svarar över 30 av tidningens bästa skribenter, från Astrid Abrahamsson till Kristina Valentin.
Prisma 1 9789151842066 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848556
- Titel
- Slutet gott
- Författare
- Holmström, Jan - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 180 x 225 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848556 -
Slutet gott, allting gott / FIB:s gyllene bok...
Inbunden bok. Folket i Bilds förlag. 1 uppl. 1954. 28 sidor.
Hyggligt skick. Skickgrad 4 (av 10) - Gott bruksskick. Bra inlaga. Avskavt guld i yttre ryggens nedre hörn (5 cm). Några repor fram. Namn på insidan. Svårt nummer. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFolket i Bilds förlag 1 -
Slutet gott allting gott
Inbunden bok. Folket i bilds förlag.
Mycket gott skick. Fib:s gyllene bok nr.65 lite nött i hörnen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFolket i bilds förlag -
Geistreiche Discurse über verschiedene Materi...
Inbunden bok.
Hyggligt skick. Samuel Benjamin Walther, Leipzig 1730-31. Vol 1: Del I (30)+623 s. Vol 2: Del II (12)+676 s. + register omfattande båda delarna (56) s. samt Der Weg zu Gott.. Frankfurt und Leipzig 1729. (12)+76 s. Två slitna samtida skinnband med förgylld ryggdekor. 18x1 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Slutet gott med Allt om Mat:s härliga dessert...
Inbunden bok. Bonnier. 2003. 254 sidor.
ISBN 9189346475
Nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Små hanteringsspår på pärmen samt naggad i övre kant. Boken som innehåller ”alla” desserter man behöver.
Se mina andra annonser för samfrakt. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier 9189346475 -
Slutet gott : med härliga desserter från Allt...
Inbunden bok. Bonnier Tidskrifter. 2003. 254 sidor.
ISBN 9189346475
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Tidskrifter 9189346475 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848556
- Titel
- Slutet gott
- Författare
- Holmström, Jan - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 180 x 225 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848556 -
Slutet gott - med Allt om Mat:s härliga dess...
Inbunden bok. Allt om Mat / Bonnier Tidskrifter AB. 2003. 254 sidor.
ISBN 9189346475
Nära nyskick. Ryggfot och rygghuvud lätt stötta. Främre försättsbladet med liten något ljusare fläck. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om Mat / Bonnier Tidskrifter AB 9189346475 -
Slutet gott : med härliga desserter från Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842068
- Titel
- Slutet gott : med härliga desserter från Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 1088 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i besittning och lämnat en behaglig välsmakande mättnad i kroppen. Då först ska desserten göra sig gällande, väcka aptiten igen och få alla runt bordet att känna att det finns plats kvar i magen.
Det finns en del knep att ta till. Socker är förstås ett av dem, vi gillar socker och vi omsätter det snabbt. Ett annat är kyla eller svalka efter en varm måltid som i glassar och sorbeter. Ett tredje knep är syra, något vi kan längta efter för att det ska spjälka den mat vi redan njutit av. Det finns alltså en betydande utmaning i att vara en dessert, man ska locka, utmana, fresta.
På Allt om Mat har man alltid tagit fasta på detta. Ska det komma något gott på slutet ska det vara riktigt gott, spännande och inbjudande. Nu har tidningen samlat sina allra bästa desserter i den här boken.
Här hittar du läckra desserter av alla de slag: glass, sorbeter, parfaiter, mousse, panna cotta, crème caramel och brulée, sufflé och puddingar, pajer och annat bakat, frukt och bär, choklad. Vad sägs om en italiensk jordgubbsmousse? Eller en plommonpaj med mandelgrädde? Låt slutet bli riktigt gott!
Jan Holmström var tidigare chefredaktör på Allt om Mat och är bokens redaktör. För recepten svarar över 30 av tidningens bästa skribenter, från Astrid Abrahamsson till Kristina Valentin.
Prisma 1 9151842068 -
Slutet gott : med härliga desserter från Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842068
- Titel
- Slutet gott : med härliga desserter från Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 1088 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i besittning och lämnat en behaglig välsmakande mättnad i kroppen. Då först ska desserten göra sig gällande, väcka aptiten igen och få alla runt bordet att känna att det finns plats kvar i magen.
Det finns en del knep att ta till. Socker är förstås ett av dem, vi gillar socker och vi omsätter det snabbt. Ett annat är kyla eller svalka efter en varm måltid som i glassar och sorbeter. Ett tredje knep är syra, något vi kan längta efter för att det ska spjälka den mat vi redan njutit av. Det finns alltså en betydande utmaning i att vara en dessert, man ska locka, utmana, fresta.
På Allt om Mat har man alltid tagit fasta på detta. Ska det komma något gott på slutet ska det vara riktigt gott, spännande och inbjudande. Nu har tidningen samlat sina allra bästa desserter i den här boken.
Här hittar du läckra desserter av alla de slag: glass, sorbeter, parfaiter, mousse, panna cotta, crème caramel och brulée, sufflé och puddingar, pajer och annat bakat, frukt och bär, choklad. Vad sägs om en italiensk jordgubbsmousse? Eller en plommonpaj med mandelgrädde? Låt slutet bli riktigt gott!
Jan Holmström var tidigare chefredaktör på Allt om Mat och är bokens redaktör. För recepten svarar över 30 av tidningens bästa skribenter, från Astrid Abrahamsson till Kristina Valentin.
Prisma 1 9151842068 -
Slutet Gott - Allting Gott
Inbunden bok. Nacka Production. 3000 uppl. 2013. 88 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163744211
- Titel
- Slutet Gott - Allting Gott
- Författare
- Sjöqvist, Kia
- Förlag
- Nacka Production
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 194 x 240 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En god efterrätt med ett vin i samklang lyfter hela middagen.
Slutet Gott – Allting Gott är en användbar bok för dig som älskar god mat och trevliga middagar.
Här finns 10 olika dessertviner presenterade med vardera 2-4 desserter som passar perfekt till. Recepten är alla lättlagade och går bra att förbereda.
Kia Sjöqvist och Caroline Rennerfelt Lindahl är sommelierer med fokus på kombinationen mat och vin. Efter många provningar där nöjda deltagare efterfrågat fler förslag på goda kombinationer föddes idén till denna bok.
Nacka Production 3000 9789163744211 -
Slutet gott, allting gott på Yakima Street
Häftad bok. Förlaget Harlequin. 1 uppl. 2014. 326 sidor.
Nära nyskick. Rak och ren utan namn eler slitage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789164076977
- Titel
- Slutet gott, allting gott på Yakima Street
- Författare
- Debbie Macomber
- Förlag
- Förlaget Harlequin
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 125 x 185 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 224 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slutet gott, allting gott på Yakima Street
Kära läsare!
Du har förmodligen hört att min fru har lämnat mig. Rachel är gravid och säger att hon inte längre kan hantera den dåliga stämningen i vårt hem. Min trettonåriga dotter, Jolene, är svartsjuk. Kanske är det mitt fel. När hennes mamma dog kompenserade jag genom att skämma bort henne.
Jolene tjuvläste nyss det jag skrivit och säger att det inte är sant. Istället påstår hon att det var Rachel som förstörde allt. Men det stämmer inte. Frågan jag nu ställer mig är: Hur ska jag göra för att få min fru tillbaka? Jag vet inte ens var hon håller hus. Hon är inte hos Teri Polgar eller någon av de andra vännerna från salongen. Och min andra fråga är: När ska Jolene växa upp och sluta bete sig som en sådan skitunge?
Men självklart är jag inte den enda personen i Cedar Cove med bekymmer. Det verkar som om Linc Wyses svärfar försöker förstöra hans firma. Och ni känner väl Charlotte Rhodes? Hon har blivit lite glömsk och familjen oroar sig för henne och Ben. En massa andra saker har också hänt, men Rachel har bättre koll på sådant än jag.
Så snälla, om du har någon aning om var hon befinner sig, ring mig.
Förlaget Harlequin 1 9789164076977 -
Slutet gott
Häftad bok. Prisma. 2007. 254 sidor.
Nära nyskick. Endast lättare lagerslitage på pärmarna. I princip som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848556
- Titel
- Slutet gott
- Författare
- Holmström, Jan - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 180 x 225 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848556 -
Slutet Gott - Allting Gott
Inbunden bok. Nacka Production. 3000 uppl. 2013. 88 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163744211
- Titel
- Slutet Gott - Allting Gott
- Författare
- Sjöqvist, Kia
- Förlag
- Nacka Production
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 194 x 240 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En god efterrätt med ett vin i samklang lyfter hela middagen.
Slutet Gott – Allting Gott är en användbar bok för dig som älskar god mat och trevliga middagar.
Här finns 10 olika dessertviner presenterade med vardera 2-4 desserter som passar perfekt till. Recepten är alla lättlagade och går bra att förbereda.
Kia Sjöqvist och Caroline Rennerfelt Lindahl är sommelierer med fokus på kombinationen mat och vin. Efter många provningar där nöjda deltagare efterfrågat fler förslag på goda kombinationer föddes idén till denna bok.
Nacka Production 3000 9789163744211 -
Trettondagsafton / Lika för lika / Slutet got...
Inbunden bok. Bokförlaget Atlantis. 1986. 381 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat pappband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174864270
- Titel
- Trettondagsafton - Lika för lika - Slutet gott, allting gott
- Författare
- William Shakespeare
- Förlag
- Bokförlaget Atlantis
- Utgivningsår
- 1986
- Omfång
- 381 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 141 x 217 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trettondagsafton har blivit känd för sitt musikaliskt skiftande stämningsinnehåll och sin egenartade tolkbarhet. Större delen av pjäsen rör sig kring en vanmäktig passion. Först och främst i framställningen av triangelförhållandet Viola/Cesario-Orsino-Olivia ett triangelförhållande som rymmer ett flertal erotiska (o)möjligheter men också i komiska variationer hos den egenkäre Malvolio och hos den arme Andreas Bleek-Noos.
Lika för lika är ett spel om rättvisa och nåd. Här finns flera storartade scener av kraftfull ocg bildrik poesi, med den hycklande puritanen Angelo och den fromma Isabella och med komiska gestalter som Lucio och kopplerskan Madam Mellanhand.
Slutet gott, allting gott berättar historien om läkardottern som botar en kung från hans sjukdom och av honom får en ovillig man i arvode. Detta sagomotiv har Shakespeare placerat in i en realistisk samtidsmiljö och tagit som utgångspunkt för en skildring av kampen mellan kärlek och självhävdelse.
Översättning: Allan Bergstrand.
Bokförlaget Atlantis 9174864270 -
Dubbeldeckare 27 - Slutet gott... / Kila vida...
Pocketbok. Wennerbergs förlag. 1964.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWennerbergs förlag -
Shakespeares dramatiska arbeten: Komedier och...
Häftad bok. Gleerups Förlag. 1928.
Mycket gott skick. Ouppskuren. Omslaget nött
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGleerups Förlag -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848556
- Titel
- Slutet gott
- Författare
- Holmström, Jan - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 180 x 225 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848556 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848556
- Titel
- Slutet gott
- Författare
- Holmström, Jan - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 180 x 225 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848556 -
Trettondagsafton - Lika för lika - Slutet got...
Inbunden bok. Bokförlaget Atlantis. 1986 uppl. 1986. 381 sidor.
Nyskick. Förlagets dekorerade pappband. 21,5 x 13,9 cm. 637 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174864270
- Titel
- Trettondagsafton - Lika för lika - Slutet gott, allting gott
- Författare
- William Shakespeare
- Förlag
- Bokförlaget Atlantis
- Utgivningsår
- 1986
- Omfång
- 381 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 141 x 217 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trettondagsafton har blivit känd för sitt musikaliskt skiftande stämningsinnehåll och sin egenartade tolkbarhet. Större delen av pjäsen rör sig kring en vanmäktig passion. Först och främst i framställningen av triangelförhållandet Viola/Cesario-Orsino-Olivia ett triangelförhållande som rymmer ett flertal erotiska (o)möjligheter men också i komiska variationer hos den egenkäre Malvolio och hos den arme Andreas Bleek-Noos.
Lika för lika är ett spel om rättvisa och nåd. Här finns flera storartade scener av kraftfull ocg bildrik poesi, med den hycklande puritanen Angelo och den fromma Isabella och med komiska gestalter som Lucio och kopplerskan Madam Mellanhand.
Slutet gott, allting gott berättar historien om läkardottern som botar en kung från hans sjukdom och av honom får en ovillig man i arvode. Detta sagomotiv har Shakespeare placerat in i en realistisk samtidsmiljö och tagit som utgångspunkt för en skildring av kampen mellan kärlek och självhävdelse.
Översättning: Allan Bergstrand.
Bokförlaget Atlantis 1986 9174864270 -
Trettondagsafton - Lika för lika - Slutet got...
Inbunden bok. Bokförlaget Atlantis. 1986. 381 sidor.
Mycket gott skick. Hörn lite skavda
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174864270
- Titel
- Trettondagsafton - Lika för lika - Slutet gott, allting gott
- Författare
- William Shakespeare
- Förlag
- Bokförlaget Atlantis
- Utgivningsår
- 1986
- Omfång
- 381 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 141 x 217 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trettondagsafton har blivit känd för sitt musikaliskt skiftande stämningsinnehåll och sin egenartade tolkbarhet. Större delen av pjäsen rör sig kring en vanmäktig passion. Först och främst i framställningen av triangelförhållandet Viola/Cesario-Orsino-Olivia ett triangelförhållande som rymmer ett flertal erotiska (o)möjligheter men också i komiska variationer hos den egenkäre Malvolio och hos den arme Andreas Bleek-Noos.
Lika för lika är ett spel om rättvisa och nåd. Här finns flera storartade scener av kraftfull ocg bildrik poesi, med den hycklande puritanen Angelo och den fromma Isabella och med komiska gestalter som Lucio och kopplerskan Madam Mellanhand.
Slutet gott, allting gott berättar historien om läkardottern som botar en kung från hans sjukdom och av honom får en ovillig man i arvode. Detta sagomotiv har Shakespeare placerat in i en realistisk samtidsmiljö och tagit som utgångspunkt för en skildring av kampen mellan kärlek och självhävdelse.
Översättning: Allan Bergstrand.
Bokförlaget Atlantis 9174864270 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848556
- Titel
- Slutet gott
- Författare
- Holmström, Jan - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 180 x 225 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848556
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn