Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vår kokbok : En ny generation

Vår kokbok : En ny generation

Inbunden bok Prisma. 23 uppl. 2001. 864 sidor.

Gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151838137
Titel
Vår kokbok : En ny generation
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2001
Omfång
864 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
1570 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vår kokbok är landets mest sålda kokbok: över två miljoner sålda exemplar! Den nya, omarbetad upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt mängder av nya recept för nya livsstilar - och mer grön mat än någonsin. Den nya upplagan av Vår kokbok är Sveriges mest aktuella grundkokbok. Här finns trenderna som kommit för att stanna. Här finns tillagningsmetoderna anpassade till ny köksutrustning, här finns de nya livsmedlen, de nya kryddorna och framför allt de nya recepten med influenser från världens alla hörn. Bland nyheterna märks fler recept med kyckling, lax, struts och kalkon och lamm. Men också flera grönsaksrätter, nya härliga pastarecept och underbara efterrätter, som Tiramisu och Pannacotta. Recepten för två och en person har blivit fler och i slutet av boken finns ett register med rätter som tar max 30 minuter att laga. Här finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. I Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera... Den nya upplagan av Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken för en ny generation!