Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Förhandlingsbart : metodbok i förhandlingsteknik
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789147097166
Titel
Förhandlingsbart : metodbok i förhandlingsteknik
Författare
Lempereur, Alain
Förlag
Liber
Utgivningsår
2012
Omfång
277 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
148 x 210 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
378 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Alla är inte födda till goda förhandlare, men alla kan bli det! Vi hamnar dagligen i olika typer av förhandlingar, om stort som smått och både professionellt och privat. De flesta av oss tenderar att förhandla instinktivt, på det sätt som vi känner är det bästa, och ofta det enda, sättet för att nå önskat resultat. Ibland går det bra, men i de flesta fall blir utgången långt ifrån den önskade eller bästa möjliga.
Rätt tillämpade kan verktygen i den här boken betydligt öka din framgångskvot. Den ger dig kunskap om de vanligaste fallgroparna och fula knepen i förhandlingssituationer samt effektiva verktyg och tips för att motverka dem.
Boken tar upp både winwin-metodik och hård förhandling, och steg för steg får du hjälp med att utveckla din egen personliga förhandlingsteknik.
Förhandlingsbart bygger dels på författarnas fleråriga praktiska erfarenhet och forskning, dels på etablerade förhandlingsteorier och modeller. Den franska förlagan har sålt i över 25 000 ex och är översatt till 6 språk.
Om författarna
Alain Lempereur innehar Alan B. Slifkas professur i konfliktlösning vid Brandeis University,USA. Tidigare professor vid handelshögskolan ESSEC i Paris där han bland annat startade upp förhandlingsforskningsinstitutet IRENE (Institute for Research and Education on Negotiation) och arbetade med fältstudier och projekt kring konfliktlösning och försoningsprocesser i Östafrika. Juris doktor (SJD), Harvard Law School.
Aurélien Colson är Associate Professor vid handelshögskolan ESSEC i Paris och där chef för IRENE som nu ansvarar för att utbilda högre befattningshavare vid Europeiska Kommissionen och vid franska utrikesdepartementet i förhandlingsteknik. Tidigare arbetade Aurélien som sakkunnig åt den franske premiärministern. Doktor i statsvetenskap, University of Kent, samt examina från Sciences Po och ESSEC i Paris.
Erik Wetter är Assistant Professor och lärare i förhandlingsteknik vid Handelshögskolan i Stockholm samt flitigt anlitad som föreläsare och rådgivare i förhandlingsfrågor av företag och offentliga organisationer. Erik är ordförande för SILF Negotiation Institute (SNI) samt kopplad till Försvarshögskolan och IRENE vid ESSEC i Paris. Ekonomie doktor och civilekonomexamen, Handelshögskolan i Stockholm.
Sagt om boken
”Att planera sin tid är en förutsättning för framgångsrika förhandlingar. Denna bok hjälper dig att göra saker i rätt ordning.” – Dr. Jeanne Brett, Professor of Dispute Resolution and Organizations, Kellogg School of Management.
”Även om du bara tillämpar 5 % av det som står i den här boken kommer dina kunder att uppfatta dig som mer tillmötesgående.” – John Wong, Senior Partner, Boston Consulting Group.
”En unik och välkommen handbok för förhandlare som på ett pedagogiskt sätt beskriver beprövade idéer och framgångsrika beteenden.” – Pierre Debaty, Head of the Brussels Training Office, Europaparlamentet.