Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Bokhyllor

Bokhyllor

Inbunden bok Lind & Co. 2012. 272 sidor.

Nyskick. Bokhyllan är inte längre enbart en förvaringsplats för böcker, utan också en möbel att tycka om för vad den är: en snygg dekoration, ett konstverk eller kanske ett avancerat ingenjörsexperiment. I den här boken finns en hel värld av spännande, roliga, galna och vackra hyllor att upptäcka, med massvis av inspiration till såväl bokälskare som inredningsintresserade.I Bokhyllor finns till exempel hyllan "Kwan" - inspirerad av tvätt på tork i Kina, den kommunala bokhyllan i Kansas City där böckerna är 7,5 meter höga, och de fantastiska bokväggarna i kaffebaren D´espresso i New York.I den här boken hittar du även fuskhyllor i tapetform, små hyllor skapade för bara en titel, och en "bike shelf" - en hylla som både kan förvara böcker och cykel på väggen.Glöm din gamla "Billy". I Bokhyllor finns en hel värld av spännande, roliga, galna och vackra hyllor att upptäcka, med massvis av inspiration till såväl bokälskare som inredningsintresserade. Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. Absolut nyskick. (200702)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174610604
Titel
Bokhyllor
Författare
Alex Johnson
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2012
Omfång
272 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
189 x 188 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
823 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Är bokhyllan snart ett minne blott? Idag kan vi bära med oss ett helt bibliotek i en liten elektronisk apparat, lättare än en pocketbok. Betyder det att vi kommer kasta ut våra hyllor? Knappast. Parallellt med den digitala revolutionen kan man se en explosionsartad påhittighet och skaparlust när det gäller design av den möbel som under 1900-talet kom att bli ett givet inslag i de flesta hem.

Bokhyllan är inte längre enbart en förvaringsplats för böcker, utan också en möbel att tycka om för vad den är: en snygg dekoration, ett konstverk eller kanske ett avancerat ingenjörsexperiment. I Bokhyllor finns till exempel hyllan "Kwan" - inspirerad av tvätt på tork i Kina, den kommunala bokhyllan i Kansas City där böckerna är 7,5 meter höga, och de fantastiska bokväggarna i kaffebaren D´espresso i New York.

I den här boken hittar du även fuskhyllor i tapetform, små hyllor skapade för bara en titel, och en "bike shelf" - en hylla som både kan förvara böcker och cykel på väggen.

Glöm din gamla "Billy". I Bokhyllor finns en hel värld av spännande, roliga, galna och vackra hyllor att upptäcka, med massvis av inspiration till såväl bokälskare som inredningsintresserade.

ALEX JOHNSON är frilansjournalist, bland annat för brittiska The Independent, och startade 2007 den populära bloggen "Bookshelf".