Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kvantmänniskan : hälsa och resursutveckling

Kvantmänniskan : hälsa och resursutveckling

Inbunden bok. Caduceus. 2005. 292 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Skyddsomslaget har en del mindre riss/revor. Pärmar, sidsnitt och inlaga däremot i nära nyskick.

R&E 220922

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197197700
Titel
Kvantmänniskan : hälsa och resursutveckling
Författare
Alexander J Markus
Förlag
Caduceus
Utgivningsår
2005
Omfång
292 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
514 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Människan har i alla tider undrat över fenomenet hälsa. Vad det är som gör att vissa människor nästan ständigt är krassliga medan andra går genom livet friska som nötkärnor. Det har skrivits en uppsjö av böcker i ämnet och läkemedelsindustrin söker efter »universalpillret«, det revolutionerande läkemedel som skall eliminera lidandet.
Vad man hittills inte förstått är att människan inte är den "kemiska fabrik" som skolmedicinen tror, utan ett komplicerat system av bioelektriska strömmar. Vår fysiska kropp är beroende av sin bioelektriska motsvarighet för sin funktion. Vi är både individuella och kosmiska varelser som lever och verkar i en ocean av energi på samma sätt som fiskar lever i vatten. Varje cell i vår kropp omges av ett elektromagnetiskt fält som samverkar med andra cellers strålningsfält och återspeglar organismens energitillstånd. Det är förändringar i energiströmmarna som förorsakar de kemiska reaktioner som i sin tur ger upphov till sjukdomar. Både faktorer i vår miljö – den luft vi andas, det vatten vi dricker och den föda vi äter, såväl som våra känslor och tankar påverkar detta bioelektriska system.
Det skolmedicinen och de flesta alternativa behandlingsformer idag sysslar med är att behandla symtomen istället för att inrikta sig på de bakomliggande störningarna.
I denna bok föklarar Alexander Markus hur människokroppen fungerar och vilka faktorer som påverkar oss och gör att vi blir sjuka. Han går igenom organen och deras funktioner och förklarar hur de på olika sätt samverkar med varandra. Han förklarar de viktiga processer i våra kroppar som alstrar energi och avlägsnar restprodukter och ger detaljerade förklaringar till vad vi måste tänka på för att bibehålla hälsan. Han visar på hur vår förorenade miljö och undermåliga kost nödvändiggör att vi intar extra tillskott av syre, viktiga vitaminer, mineraler, aminosyror m.m. som kroppen behöver för att fungera effektivt.
Han redogör också för homeopati, öronreflexterapi, radioni och andra alternativa metoder samt företeelser som "den biologiska klockan", "biorytmer" och mycket, mycket mer.
Hans budskap är att det nu är hög tid att vi alla tar ansvaret för vår egen hälsa. Ingen annan varken kan eller vill göra det!
Hälsa är ett mentalt, emotionellt och fysiskt välbefinnande utan vilket vi inte kan utvecklas som mänskliga varelser.