Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Zazzis mat : med smak av Italien

Zazzis mat : med smak av Italien

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 196 sidor.

Mycket gott skick. ..............// En djupdykning i det italienska köket bjuder på fantastiska råvaror och utsökta smaker. Det är också det kök som ligger Alexandra Zazzi närmast hjärtat. Här delar hon med sig av sina favoriter bland italienska klassiker och moderna varianter - drygt 120 reept att använda till buffén, familjemiddagen, vardag och fest. Eller när du bara vill ha något litet att knapra på . Buon appetito!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127356426
Titel
Zazzis mat : med smak av Italien
Författare
Zazzi, Alexandra
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2005
Omfång
196 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
900 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Utmärkande för det italienska köket är de fantastiska råvarorna och utsökta smaker. Det är också den mat som ligger Alexandra Zazzi allra närmast. Här presenterar hon det bästa som Italien har att erbjuda bland buffémat, varmrätter, bakverk och desserter. Dessutom ger hon en inblick i den unika italienska kaffekulturen.

Detta är en riktig allroundkokbok som kan användas både till en större middag med många gäster, eller för den lilla familjen en vanlig vardag efter jobbet. Italienska klassiker varvas med moderna, nyskapade rätter där inspirationen ibland hämtats på annat håll än Italien.
Hur vet man att fisken är färsk? Hur får man köttet perfekt rosa? Hur förbereder och planerar man bäst en buffé? Många fakta och tips ger hjälp i köket och gör att boken också fungerar som en grundläggande handbok i matlagning.

Alexandra Zazzi
arbetar som kock och matskribent. Hon växte upp i Rapallo i norra Italien, men bor i dag i Göteborg där hon driver den italienska delikatessbutiken Pasta e Panini. Hon är en regelbunden medarbetare i Aftonbladet och Matmagasinet.