Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
SÅ RÖKER DU KÖTT OCH FISK

SÅ RÖKER DU KÖTT OCH FISK

Inbunden bok. Bokförlaget Settern, Örkelljunga. Första uppl. 2000. 96 sidor.

Nära nyskick. Boken är en gallrad biblioteksbok. Den är varsamt hanterad. Inga märken eller markeringar förutom bibliotekets egen stämpel. Inget 'bokhylleslitage' på pärmarna. som är inplastade. (Praktiskt när man ska använda boken i matlagning!)
SÅ RÖKER DU KÖTT OCH FISK - en faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare. Författaren ALF ANDERSSON tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charkuterivaror. FÖR DEN SOM VILL BYGGA SIN EGEN RÖK finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska. Härliga inspirerande foton i färg av BO WAHLÉN, tydliga instruktiva teckningar av författaren.
Tvärformat. 17,5 x 24,5 cm. 402 g

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9175865130
Titel
Så röker du kött och fisk
Författare
Alf Andersson
Förlag
Bokförlaget Settern
Utgivningsår
2000
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
245 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
377 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Så röker du kött och fisk är en faktabok som passar alla från nybörjare till kunniga rökare.

Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Författare lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.

Bygg din egen rök
För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.

Många recept, samt hur man gör och röker korv!
Ytterligare författare: Andersson, Alf