Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Francys evangelium

Francys evangelium

Inbunden bok. Damm förlag. 2010. 358 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hon är en dubbelnatur, skör som äggskal, hård som betong. Kan ha ångest i timmar över en repa på bilen. Kan med lätthet köra över någon som hon tycker förtjänar det.Francy är hustru, mor och maffiaboss. Ingen helt enkel kombination. Men hon uppfostrades till att ta över familjens brottsimperium och har sin egen hederskodex.Problemen med att vara en god mor och ge sina barn ett vanligt liv samtidigt som hon basar över en av Stockholms främsta illegala organisationer ställs på sin spets, när hon blir indragen i ett fullskaligt maffiakrig som både kräver all hennes uppmärksamhet och utgör ett livsfarligt hot mot hennes familj.Francys evangelium är skruvad och actionfylld med trovärdigt psykologiskt djup. Associationerna till Sopranos är omöjliga att missa, men här är det en genuint svensk miljö och huvudpersonen är en 35-årig tvåbarnsmor. Kniven vrids om ett varv till. Biblioteksinbindning. Gallrad med stämpel.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173516235
Titel
Francys evangelium
Författare
Amanda Lind
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
358 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
162 x 232 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
634 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hon är en dubbelnatur, skör som äggskal, hård som betong. Kan ha ångest i timmar över en repa på bilen. Kan med lätthet köra över någon som hon tycker förtjänar det.

Francy är hustru, mor och maffiaboss. Ingen helt enkel kombination. Men hon uppfostrades till att ta över familjens brottsimperium och har sin egen hederskodex.
Problemen med att vara en god mor och ge sina barn ett vanligt liv samtidigt som hon basar över en av Stockholms främsta illegala organisationer ställs på sin spets, när hon blir indragen i ett fullskaligt maffiakrig som både kräver all hennes uppmärksamhet och utgör ett livsfarligt hot mot hennes familj.

Francys evangelium är skruvad och actionfylld med trovärdigt psykologiskt djup. Associationerna till Sopranos är omöjliga att missa, men här är det en genuint svensk miljö och huvudpersonen är en 35-årig tvåbarnsmor. Kniven vrids om ett varv till.