Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vildsvinsrecept : med smak av det vilda

Vildsvinsrecept : med smak av det vilda

Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1 uppl. 2009. 64 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband i liggande format. Mycket rikt, vackert, instruktivt och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. Vildsvinskött är magert och välsmakande och klassas smakmässigt som en korsning mellan kalv- och fläskkött. Den välrenommerade kocken Anders Tegnér har här samlat de bästa av sina vildsvinsrecept - till fromma för oss alla som vill använda och variera tillagningen av detta vilt. Dessutom visar jägaren Alf Andersson, som undervisar i ämnena jakt, viltvård och tillvaratagning av vilt, bild-för-bild, hur man bäst styckar ett vildsvin, för att vi skall kunna utnyttja de olika delarna rätt och på ett bra sätt. Medverkar gör även fotografen Jonas Gerdle, vars närbilder får snålvattnet att rinna till. Bokens nypris var enligt prislapp på baksidan 368:-.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789175866208
Titel
Vildsvinsrecept : med smak av det vilda
Författare
Anders Tegner - Alf Andersson
Förlag
Bokförlaget Settern
Utgivningsår
2009
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
300 x 215 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
566 g
Språk
Svenska
Baksidestext
INNEHÅLL - EXEMPEL PÅ RECEPT:
Fruktig vildsvinsgryta * Svamprisotto med vildsvinsbiffar * Vildsvinsstek med cidersås * Vild hakkebiff med lök och lingon * Vildsvin Provensal * Helstekt vildsvinsfilé med enbärssås * Italienskt vildsvinsspett * Vildsvinskorv * Vildsvin med vitlök och korinter * Vildsvinskottlett med melonsallad * Vild spagetti Bolognese * Asiatiskt vildsvin * Vilda köttbullar * Vild Rydberg * Vild bookmaker * Helstekt vildsvinsfilé med potatissallad * Vildsvinsschnitzel * Vild biff * Vildsvinsragu med rökt fläsk och smålök * Vildsvinsstek med äppelsky * Vildsvin med citron och vitlök * Vildsvin med spenat- och ruccolaskum * m.m. samt Styckningsschema
Ytterligare författare: Tegner, Anders
Ytterligare fotografer: Gerdle, Jonas
Ytterligare författare: Andersson, Alf
Ytterligare fotografer: Wahlén, Lina