Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Cajun och kreolköken

Cajun och kreolköken

Inbunden bok. Västerås : Ica. 1995. 96 sidor.

Nyskick. Vackert tillnamn överstruket.
I Louisiana i USA lever en fransk minoritetsgrupp som kallas cajuns eller cajunfolket. Lynn Andersen, som är född och uppvuxen i Sydstaterna där cajunfolket slog sig ned, har i den här boken sammanställt 135 recept på klassiska cajunrätter lagade enligt nya metoder - utan att den speciella cajunsmaken gått förlorad.
Cajun- och kreolköken är matlagning från ett annat århundrade. Cajunköket är bastant mat från landet och kreolköket är finare matlagning, men efterhand har de två köken smält samman.
Lynn Andersen är känd matskribent i Danmark och har skrivit flera kokböcker. Hon är utbildad i näringslära och hushållsekonomi.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153416791
Titel
Cajun och kreolköken
Författare
Andersen, Lynn - Fischer, Michael - Rolf, Signe
Förlag
Västerås : Ica
Språk
Svenska