Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mörkrädd

Mörkrädd

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 247 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. David är mörkrädd. På ett sjukligt vis. Sedan barndomen har rädslan för skymning och natt plågat honom. Det tycks som om någon alltid står i ett mörkt hörn och bevakar honom, någon som kommer närmare när rädslan blir som värst.

Till slut bestämmer sig David för att möta sin demon. Han går i terapi, och sista steget är enkelt: Han ska bo ensam i en stuga ute i skogen tills han är botad.

Men när mörkret faller, så är det något där utanför. Något som drar allt närmare stugan. Som knackar i väggarna, som skymtar i fönstret. Något som kanske vill in.

Andreas Roman är född 1975 och bor i Göteborg. Vid sidan av sitt skrivande arbetar han som chefdesigner för tevespel. Mörkrädd är Andreas Romans andra bok på Natur & Kultur. Den första, Vigilante, kom inbunden 2006 och i pocket 2007.Biblioteksinbindning. Gallrad med stämpel.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127115736
Titel
Mörkrädd
Författare
Andreas Roman
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2008
Omfång
247 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
134 x 230 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
398 g
Språk
Svenska
Baksidestext
David är mörkrädd. På ett sjukligt vis. Sedan barndomen har hans rädsla för skymning och natt plågat honom. Det tycks som om någon alltid står i ett mörkt hörn och bevakar honom, någon som drar närmare när rädslan blir som värst. Till slut bestämmer sig David för att möta sin demon. Han går i terapi, och sista steget är enkelt: Han ska bo ensam i en stuga ute i skogen tills han är botad. Men när mörkret faller, så är det något där utanför. Något som drar närmare stugan. Som knackar i väggarna, som skymtar i fönstret. Något som kanske vill in ... Mörkrädd är Andreas Romans sjunde roman, men den tredje som ges ut av Natur & Kultur.