-
Mat och vin : recepten, vintipsen och konsten...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten a...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten a...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.
Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra re läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin. Recepten, vintipsen och konsten at...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten a...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Nyskick. FÖRLAGSNY
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten a...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten a...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex finns
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten a...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten a...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin - Recepten, vintipsen och konsten a...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har säll läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten a...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Nyskick. Oläst bok stämplad läsexemplar övre block.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn