Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Komiform Hälsokokboken
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151840782
Titel
Komiform hälsokokboken
Författare
Angare, Bengtowe
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2002
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
919 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!

Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!

Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.