Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
5:2 kokboken : läckra recept på måltider med 100, 200 eller 300 kcal

5:2 kokboken : läckra recept på måltider med 100, 200 eller 300 kcal

Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 144 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174017687
Titel
5:2 kokboken : läckra recept på måltider med 100, 200 eller 300 kcal
Författare
Dowden, Angela
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 253 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
682 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Boken som kan förändra ditt liv!

5:2-dieten är på väg in över Sverige med stormsteg.
Bloggare och matjournalister, t.o.m. Vetenskapens värld på SVT, talar nu alla om 5:2-dieten.


Enligt 5:2-dieten fastar man två dagar i veckan och äter vad man vill resten av dagarna. De två fastedagarna behöver inte var sammanhängande och man fastar inte fullt ut - män får äta max 600 kalorier och kvinnor max 500.

Resultatet av 5:2-dieten är inte enbart viktnedgång utan att man minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar samt cancer och Alzheimers, enligt forskningsresultat.

5:2 Kokboken beskriver utförligt dieten och innehåller 100 läckra, kaloriberäknade recept för frukost, lunch och middag,
menyförslag för 4 veckors fastedagar, förslag på kalorisnåla mellanmål för att hålla
hungern borta, kaloritabell, tips för att underlätta fastedagarna och på hur du kan fort-
sätta med 5:2 även när du har nått din målvikt.
Läs, ät, njut och bli smalare!

Författaren Angela Dowden har en examen i livsmedelslära från Nottingham
University, England, och har arbetat som nutritionist inom livsmedelsindustrin.

De senaste 15 åren har hon varit verksam som
journalist och bland annat skrivit för World Cancer Research Fund
och livsstilsmagasinet Closer om allt från energitäthet och fetthalten
i köttfärs till den senaste kändisdieten.
2012 tilldelades hon priset
Writer/Broadcaster of the Year som delas ut av Nutrition and Health i
England.