Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sökandet - Septimus Heap Bok 4

Sökandet - Septimus Heap Bok 4

av

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2008. 474 sidor.

Mycket gott skick. I fint skick. Översättningen av boken Queste. Varje bok är fristående i handling men samma karaktärer som växer i bok för bok. En mycket trevlig bokserie med trivsamma karaktärer, lätt handling och mysig värld som är lätt att komma in i. Passar för vuxna såsom barn. Just detta ex är en gammal biblioteksbok så robustare och mera slitstark bok i materialet än den vanliga utgåvan. Vanlig framsida och baksida men "ryggen" på boken är röd med datorskriven text boknamn och författarnamn samt kategoriindelning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789132154270
Titel
Septimus Heap. Bok 4, Sökandet
Författare
Angie Sage
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsdatum
20080922
Omfång
474 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
142 x 215 mm Ryggbredd 31 mm
Vikt
562 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nya prövningar väntar Septimus Heap Likt de tre tidigare delarna om Septimus Heap är Prövningen fylld med action, humor och magi. Allt står inte rätt till på slottet. Merrin Meredith har återvänt med mörka planer för Septimus Heap. Men det är inte Septimus enda bekymmer. Den allra första Ärkearkivariens spöke, Tertius Fume, är fast besluten att skicka Septimus på en dödligt farlig prövning. Men Septimus och Jenna har andra planer de är på väg till det mystiska Foryxhuset, en plats där all Tid möts. Där hoppas de finna Nicko och Snorri som fastnade i tiden i Alkemisten. Men hur ska Septimus lyckas undkomma prövningen?