Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Septimus Heap. Bok 5, Sirenen
Septimus Heap. Bok 5, Sirenen Septimus Heap. Bok 5, Sirenen

Septimus Heap. Bok 5, Sirenen

Inbunden bok. B Wahlströms. 2010. 476 sidor.

Nära nyskick. Den här femte boken gillade jag verkligen! Jag är väl lite svag för äventyr till havs så det kanske har med det att göra. Men något som slog mig under läsningen av "Sirenen" var vilken koll Angie Sage har på alla sina karaktärer. Hon känner verkligen var och en av dem, hur liten roll de än tycks ha.

Faktiskt så är det just karaktärerna, och de målande beskrivningarna av dem, som gör den här serien så fantastisk och underbar att läsa. Läsaren får följa händelseförloppet ur så många olika perspektiv (ur både god och ond synvinkel) och ändå tyckte jag mig inte bli förvirrad som jag annars ofta blir när en bok innehåller för många individer.

Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Det förekommer också en stämpel där det står "recensionsex". Bifogad bild illustrerar detta. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132156847
Titel
Septimus Heap. Bok 5, Sirenen
Författare
Angie Sage
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2010
Omfång
476 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
142 x 216 mm Ryggbredd 34 mm
Vikt
666 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Septimus Heap har återvänt från Sökandet den förste lärlingen som någonsin lyckats göra det. Men prövningarna är inte över och nya faror väntar innan han kan komma hem.

Beetle och Jenna väntar på Septimus vid en handelsplats vid havet för att slå följe med honom och draken Spit Fyre på hemresan. Vädrets makter är dock emot dem och efter en våldsam storm hamnar de på en underskön ö, en av sju i ett vackert glittrande hav. Det är något underligt med ön, inte minst med flickan Syrah som bor där. Hon visar sig vara en tidigare lärling som skickades ut på Sökandet för många år sedan men som aldrig återvände.
Där finns även en kattformad fyr som på mystiskt vis förlorat sitt ljus och ett spöklikt väsen som sjunger för Septimus. De upptäcker att Syrah är besatt av en siren och att det är källan till den förhäxande sången som bara Septimus kan höra och som lockar honom mer och mer. Ska Jenna och Beetle lyckas förhindra att han för alltid hamnar i Sirenens våld?