Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
VIN AV FRUKT OCH BÄR

VIN AV FRUKT OCH BÄR

Nyskick. 2007. 85 sidor. 20 x 24,5 cm. 458 gr. Förlagets dekorerade laminatband. NY !! Visst är det spännande att göra eget vin? Med vinjäst, socker och naturens frukter och bär öppnar sig spännande möjligheter att få det klaraste vin, som man med stolthet kan bjuda på. Den här boken är skriven för nybörjaren och varje recept har sin egen beredning för att göra det riktigt enkelt. Här står det om alla moment i tillverkningen av vin, t.ex. vilka redskap som ska användas, hur sockerlagen kokas, vätskemängden justeras, omtappning och klarning av vinet, buteljering, samt hur vinet sedan ska lagras för att smaken ska bli så bra som möjligt. Författaren Anita Danielson är utbildad hushållstekniker och hushållslärare. Hon arbetar som freelance och har utgivit flera böcker om mat, dryck och hälsa och även skrivit för veckopress. Fotograf Kent Jardhammars vackra bilder ger boken en extra poäng. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153427117
Titel
Vin av frukt och bär
Författare
Anita Danielson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
85 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
198 x 246 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
458 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Visst är det spännande att göra eget vin? Med vinjäst, socker och naturens frukter och bär öppnar sig spännande möjligheter att få det klaraste vin, som man med stolthet kan bjuda på. Den här boken är skriven för nybörjaren och varje recept har sin egen beredning för att göra det riktigt enkelt. Här står det om alla moment i tillverkningen av vin, t.ex. vilka redskap som ska användas, hur sockerlagen kokas, vätskemängden justeras, omtappning och klarning av vinet, buteljering, samt hur vinet sedan ska lagras för att smaken ska bli så bra som möjligt. Författaren Anita Danielson är utbildad hushållstekniker och hushållslärare. Hon arbetar som freelance och har utgivit flera böcker om mat, dryck och hälsa och även skrivit för veckopress. Fotograf Kent Jardhammars vackra bilder ger boken en extra poäng.