Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
DET GICK EN PROPP

DET GICK EN PROPP

Pocketbok Wahlström & Widstrand. 2004. 151 sidor.

Nära nyskick. EN BOK OM ATT FÅ STROKE "En ovärderlig bok för alla som drabbats, direkt och även indirekt, av propp (infarkt) eller blödning i hjärnan." -CHARLOTTE SCHRÖDER ICA-KURIREN -- 181029

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146210504
Titel
Det gick en propp
Författare
Anita Jekander
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2004
Omfång
151 sidor
Bandtyp
Pocket
Språk
Svenska
Baksidestext
Mitt i livet drabbades Anita Jekander av stroke. Men hon hade tur, hennes skador blev lindriga och livet kunde så småningom gå vidare. För andra har tillvaron helt förändrats och kampen för att komma tillbaka varit oändligt mycket tuffare. Nyss hemkommen från sjukhuset saknade Anita en fakta- och tröstebok om stroke en bok att känna igen sig i, men också en bok för anhöriga, arbetskamrater och vårdpersonal. Därför har hon nu sammanställt sin egen och andras berättelser kombinerat med fakta hämtad från intervjuer med experter inom ämnet. Resultatet har blivit en engagerande bok som ger både kunskap och tröst och som förhoppningsvis kan leda till ökad förståelse. Anita Jekander är frilansjournalist och författare till boken Kartan och verkligheten (2002).