Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hudens tid : roman

Hudens tid : roman

Inbunden bok Norstedts. 1 uppl. 1999. 160 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 21x13 cm. ISBN 9113005979.
Förlagets beskrivning:
En självbiografisk roman som till stor del utspelar sig på en långvårdsklinik där en gammal kvinna ligger döende. Hennes dotter som är gravid kommer två gånger varje dag och besöker henne. Halvt yrande berättar modern om en stark kärleksupplevelse i sin ungdom på 1930-talet. Först efter moderns död framkommer att förbindelsen ledde till ett utomäktenskapligt barn som blev bortadopterat. Modern hade i levet aldrig med ett ord nämnt denna okända halvsyster. En stark roman om livets slutskede och den kvinnogemenskap som uppstår på ett sjukhus dit kvinnor dagligen kommer för att vara hos sina sjuka och döende föräldrar. "Huden tid" är Anja Snellmans första roman på svenska. Hon föddes i Finland 1954 och debuterade 1981 med en sexuellt frispråkig roman "Sonja O var här" som blev mycket uppmärksammad. Totalt har hon utgivit tio romaner och flera böcker i andra genrer under sitt förutvarande namn Anja Kauranen

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9113005979
Titel
Hudens tid : roman
Författare
Anja Snellman
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
1999
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
294 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En självbiografisk roman som till stor del utspelar sig på en långvårdsklinik där en gammal kvinna ligger döende. Hennes dotter som är gravid kommer två gånger varje dag och besöker henne. Halvt yrande berättar modern om en stark kärleksupplevelse i sin ungdom på 1930-talet. Först efter moderns död framkommer att förbindelsen ledde till ett utomäktenskapligt barn som blev bortadopterat. Modern hade i levet aldrig med ett ord nämnt denna okända halvsyster. En stark roman om livets slutskede och den kvinnogemenskap som uppstår på ett sjukhus dit kvinnor dagligen kommer för att vara hos sina sjuka och döende föräldrar. "Huden tid" är Anja Snellmans första roman på svenska. Hon föddes i Finland 1954 och debuterade 1981 med en sexuellt frispråkig roman "Sonja O var här" som blev mycket uppmärksammad. Totalt har hon utgivit tio romaner och flera böcker i andra genrer under sitt förutvarande namn Anja Kauranen.