Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hjärnspark

Hjärnspark

Häftad bok

Nyskick. Anna Josephson har lång erfarenhet som neurokirurg vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och stor kunskap om vad som händer när hjärnan eller ryggmärkgen skadas. Hon är dessutom lektor vid institutionen för Neurovetenskap på KI där hon leder undervisningen av läkarstuderande i hjärnans anatomi och bedriver forskning inom områdena pedagogik och nervsystemets plasticitet. Anna Josephson utvecklar nya web-baserade pedagogiska redskap för hur man kan lära sig nervsystemets struktur och funktion. Lars Olson: Är professor i neurobiologi vid institutionen för Neurovetenskap på KI. Hans forskning spänner över fem årtionden och rör nervsystemets normala förändringar under livet och hur sjukdomar och skador ska kunna motverkas.Lars Olson sprider kunskap om hjärnan tillallmänheten i form av fördrag, som deltagare i vetenskapsteater på Stockholms Stadsteater och som huvudansvarig för boken Hjärnan. Han är också verksam i Hjärnfonden.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185565177
Titel
Hjärnspark
Författare
Anna Josephson - Lars Olson
Förlag
Karolinska Institutet University Press
Utgivningsår
2009
Omfång
117 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
110 x 177 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
125 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Anna Josephson har lång erfarenhet som neurokirurg vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och stor kunskap om vad som händer när hjärnan eller ryggmärkgen skadas. Hon är dessutom lektor vid institutionen för Neurovetenskap på KI där hon leder undervisningen av läkarstuderande i hjärnans anatomi och bedriver forskning inom områdena pedagogik och nervsystemets plasticitet. Anna Josephson utvecklar nya web-baserade pedagogiska redskap för hur man kan lära sig nervsystemets struktur och funktion. Lars Olson: Är professor i neurobiologi vid institutionen för Neurovetenskap på KI. Hans forskning spänner över fem årtionden och rör nervsystemets normala förändringar under livet och hur sjukdomar och skador ska kunna motverkas.Lars Olson sprider kunskap om hjärnan tillallmänheten i form av fördrag, som deltagare i vetenskapsteater på Stockholms Stadsteater och som huvudansvarig för boken Hjärnan. Han är också verksam i Hjärnfonden.