Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LÄTTSTICKAT FINSTICKAT

LÄTTSTICKAT FINSTICKAT

av

Häftad bok. – FÖRLAGSNY – Massolit Förlag. 2013. 144 sidor.

Nyskick. – HELT FÖRLAGSNY, se fler bilder! – " Här kommer en stickbok för dig som längtar efter att lära dig hantverket. För dig som vill förbättra din teknik eller utmanas av nya snygga mönster! Eller kanske bara fräscha upp din garderob ... Med massor av nya mönster och beskrivande sticktekniker är Lättstickat - Finstickat den perfekta guiden för dig som vill lära dig att sticka eller ta din stickning till nästa nivå. - Inspirerande stickmönster för 20 olika klädesplagg och accessoarer med en retromodern kombination av både färg och mönster. - Utvecklande stickprojekt, tips och handledning för den som vill lära sig hantverket.- Coola fotografier av det stickade modet och tydliga steg-för-stegbilder av olika tekniker. Anna Wilkinson, författare och prisvinnande kläddesigner, har alltsedan sin examen inom textildesign vid Winchester School of Art skapat en mängd uppskattade stickkreationer. Med sin goda känsla för färgkombination, form och mönster har hon vunnit stort erkännande inom klädindustrin. Lättstickat Finstickat är hennes första bok. / "Modern och ungdomlig ... en riktigt bra lärobok i stickning samtidigt som läsaren får beskrivningar och inspiration till att börja sticka något helt nytt." Bibliotekstjänst. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

LÄTTSTICKAT FINSTICKAT LÄTTSTICKAT FINSTICKAT LÄTTSTICKAT FINSTICKAT LÄTTSTICKAT FINSTICKAT

Förlagsfakta

ISBN
9789187135460
Titel
Lättstickat : finstickat
Författare
Anna Wilkinson
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsdatum
20130920
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
188 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
576 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Modern och ungdomlig ... en riktigt bra lärobok i stickning samtidigt som läsaren får beskrivningar och inspiration till att börja sticka något helt nytt." Bibliotekstjänst Här kommer en stickbok för dig som längtar efter att lära dig hantverket. För dig som vill förbättra din teknik eller utmanas av nya snygga mönster! Eller kanske bara fräscha upp din garderob ... Med massor av nya mönster och beskrivande sticktekniker är Lättstickat - Finstickat den perfekta guiden för dig som vill lära dig att sticka eller ta din stickning till nästa nivå. - Inspirerande stickmönster för 20 olika klädesplagg och accessoarer med en retromodern kombination av både färg och mönster. - Utvecklande stickprojekt, tips och handledning för den som vill lära sig hantverket. - Coola fotografier av det stickade modet och tydliga steg-för-stegbilder av olika tekniker. Anna Wilkinson, författare och prisvinnande kläddesigner, har alltsedan sin examen inom textildesign vid Winchester School of Art skapat en mängd uppskattade stickkreationer. Med sin goda känsla för färgkombination, form och mönster har hon vunnit stort erkännande inom klädindustrin. Lättstickat Finstickat är hennes första bok.