Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 45 SEK
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket

Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket

av

Inbunden bok. Bonnier Impact. 2 uppl. 2008. 526 sidor.

Hyggligt skick. Namnteckning på första vita sidan och vissa sidor delvist fuktskadade - inga problem att läsa, använda boken, för övrigt nära nyskick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 45 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789185605538
Titel
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
Författare
Anne Willan
Förlag
Bonnier Impact
Utgivningsdatum
20080610
Omfång
526 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Språk
Svenska
Baksidestext
När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.