Italiensk matlagning
Häftad bok. Läsförlaget. 1 uppl. 66 sidor.
Gott skick. Könemann. 1997. 64 s. Häfte. En av böckerna i en serie småböcker om matlagning från andra länder och områden av Anne Wilson. - Det italienska köket är det äldsta i Europa och återspeglar ett solbelyst landskaps fält och olivlundar, berg och kuster. Det finns många olika regionala variationer och ett enormt antal rätter och ingredienser. I de här lättlagade steg för steg-recepten, rikt illustrerade i färg, visar vi hur man skapar äkta italiensk mat hemma i sitt eget kök.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9783895087301
- Titel
- Italiensk matlagning
- Författare
- Anne Wilson
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 66 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 200 mm Ryggbredd 3 mm
- Vikt
- 97 g
- Språk
- Svenska