Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Din personliga guide till Wellness

Din personliga guide till Wellness

Inbunden bok. 2006. 128sidor sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. ICA BOKFÖRLAG. 2006. 127 s. Inbunden. Hård pärm, skyddsomslag saknas. 1,5x22x27cm. 725 gram. Skyddsomslag saknas. YOGA PILATES MEDITATION AYURVEDA. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153427346
Titel
Din personliga guide till Wellness
Författare
Lefterow, Annette
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2006
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
222 x 274 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
736 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I denna bok använder vi oss av ett kunskapsarv som är hälsobefrämjande även i vår nutid. Allt handlar om här och nu. Vi är tidlösa på så sätt av vi har bara just nu och just nu kan vi åstadkomma en förändring. Vi kan minnas det som varit. Vi kan drömma om det som komma skall. Men det är nuet som är vår enda verkliga tid och ju mer vi är närvarande i nuet, desto mer kan vi använda oss av den tid vi har.

För ditt medvetande till det du gör, när du gör det. Lär dig att kontrollera din tanke så att den inte stör eller begränsar din fullkomlighet.

I de gamla skrifterna hittar vi redskap och kunskap om hur tanken påverkar vår hälsa, utöver annat som t.ex. vad vi äter. Det handlar om att ha en sund tanke, i en sund själ som lever i en sund kropp! Rena dina tankar, rena din kropp och finn balans, inre tystnad, harmoni och glädje genom att kombinera aktivitet och vila. Arbeta med din självkänsla, för din självuppfattning är grundpelaren till ditt välmående. Lär dig att andas så att du kan syresätta alla dina organ till full kapacitet, lugna dina sinnen och tillföra ny kraft. Utöva fysisk aktivitet så att du känner dig smidig, stark och full av livskraft! När vi kombinerar hälsometoder för kropp, tanke och själ förnyar vi vår livskraft, fördröjer åldrandet och skapar nya möjligheter inom oss själva.

I den här boken kan du läsa om yoga, pilates, meditation och ayurveda och du kan lära dig övningar och olika meditationer genom många steg-för-steg-bilder.