-
Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, sk...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Semic, 2016. Förlagets tryckta/illustrerade pappband. Mycket gott skick. 142, [2] s. Rikligt illustrerad i färg. ISBN 978-91-552-6300-3.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263003
- Titel
- Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, skördefesten
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 266 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 744 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid ett stenbord i Toscana rymmer inte bara ljuvlig mat i solen eller barfotadagar på den pittoreska italienska landsbygden. Här beskrivs också det dagliga livet på den svenskägda vingården Terreno mellan Florens och Siena. Därifrån får du följa med på utflykter till välkända turistmål i trakten samtidigt som du får tips om små undangömda pärlor.Du får också lära dig mer om hur man odlar vin av hög kvalitet och om hur man framställer den bästa olivoljan. Dessutom dukas det upp till skördefest med gårdens smakligaste recept.Dröm dig bort till hjärtat av Toscana, kanske medan något gott italienskt puttrar på spisen och en flaska vin från Chianti Classico väntar på att avnjutas till middagen. Eller använd boken som guide till nästa semester i detta njutbara och klassiska landskap!Författaren Annica Triberg har varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har skrivit ett trettiotal böcker. Tillsammans med fotografen Albert Håkansson har hon tidigare givit ut boken Drömmen om Toscana.
9789155263003 -
Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, sk...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 144 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst Presentskick
Vid ett stenbord i Toscana är så mycket mer än enbart en guidebok.Den rymmer inte bara mat i solen eller barfotadagar på landet,utan här finner du också det dagliga livet på den svenskägda vingården Terreno mellan Flor läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263003
- Titel
- Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, skördefesten
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 266 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 744 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid ett stenbord i Toscana rymmer inte bara ljuvlig mat i solen eller barfotadagar på den pittoreska italienska landsbygden. Här beskrivs också det dagliga livet på den svenskägda vingården Terreno mellan Florens och Siena. Därifrån får du följa med på utflykter till välkända turistmål i trakten samtidigt som du får tips om små undangömda pärlor.Du får också lära dig mer om hur man odlar vin av hög kvalitet och om hur man framställer den bästa olivoljan. Dessutom dukas det upp till skördefest med gårdens smakligaste recept.Dröm dig bort till hjärtat av Toscana, kanske medan något gott italienskt puttrar på spisen och en flaska vin från Chianti Classico väntar på att avnjutas till middagen. Eller använd boken som guide till nästa semester i detta njutbara och klassiska landskap!Författaren Annica Triberg har varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har skrivit ett trettiotal böcker. Tillsammans med fotografen Albert Håkansson har hon tidigare givit ut boken Drömmen om Toscana.
Bokförlaget Semic 9789155263003 -
Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, sk...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 144 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263003
- Titel
- Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, skördefesten
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 266 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 744 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid ett stenbord i Toscana rymmer inte bara ljuvlig mat i solen eller barfotadagar på den pittoreska italienska landsbygden. Här beskrivs också det dagliga livet på den svenskägda vingården Terreno mellan Florens och Siena. Därifrån får du följa med på utflykter till välkända turistmål i trakten samtidigt som du får tips om små undangömda pärlor.Du får också lära dig mer om hur man odlar vin av hög kvalitet och om hur man framställer den bästa olivoljan. Dessutom dukas det upp till skördefest med gårdens smakligaste recept.Dröm dig bort till hjärtat av Toscana, kanske medan något gott italienskt puttrar på spisen och en flaska vin från Chianti Classico väntar på att avnjutas till middagen. Eller använd boken som guide till nästa semester i detta njutbara och klassiska landskap!Författaren Annica Triberg har varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har skrivit ett trettiotal böcker. Tillsammans med fotografen Albert Håkansson har hon tidigare givit ut boken Drömmen om Toscana.
Bokförlaget Semic 9789155263003
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn