Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den sjätte natten - fångarna

Den sjätte natten - fångarna

Häftad bok. B Wahlströms Bokförlag. 1 uppl. 2005. 376 sidor.

Mycket gott skick. Tillskrift. Storpocket.
Sverige skakas av ett antal mord på offentliga personer som engagerar sig mot rasism och främlingsfientlighet. Vid varje offer hittas papper med nazistisk propaganda. Polisen famlar i mörker – är det en ensam galning, en ny Laserman som ligger bakom? – och pressen börjar tala om den sämst skötta utredningen sedan Palmemordet.
Samtidigt försvinner paret Anne och John Danielsson, båda advokater, och deras trettonåriga dotter Miriam. Advokatfirman larmar polisen som till en början tar det hela med ro. Familjen tycks ha tagit med sig tält och träningskläder, förmodligen har de bara gett sig iväg på en oplanerad semester. Ändå är det något som inte stämmer. Vem är egentligen John Danielsson? Finns det i själva verket ett samband mellan de spektakulära morden och hans försvinnande? Och kan polisen lita på sina egna? Små bruksspår. (B)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9132332424
Titel
Den sjätte natten : fångarna
Författare
Annika Bryn
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2005
Omfång
375 sidor
Bandtyp
Storpocket
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
440 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sverige skakas av ett antal mord på offentliga personer som engagerat sig mot rasism och främlingsfientlighet. Vid varje offer hittas papper med nazistisk propaganda. Polisen famlar i mörker - är det en ensam galning, en ny Laserman som ligger bakom? - och pressen börjar tala om den sämst skötta utredningen sedan Palmemordet
Samtidigt försvinner paret Anne och John Danielsson, båda advokater, och deras trettonåriga dotter Miriam. Advokatfirman larmar polisen som till en början tar det hela med ro. Familjen tycks ha tagit med sig tält och träningskläder, förmodligen har de bara gett sig iväg på en oplanerad semester. Ändå är det något som inte stämmer. Vem är egentligen John Danielsson? Finns det i själva verket ett samband mellan de spektakulära morden och hans försvinnande? Och kan polisen lita på sina egna?

Den sjätte natten är lika delar deckare, psykologisk thriller och action. Under en hektisk vecka leder spaningsarbetet poliserna från Stockholms innerstad till Norrlands mer svårtillgängliga terränger.