Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SOMMARMAT FRÅN ARLA KÖKET

SOMMARMAT FRÅN ARLA KÖKET

av

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2014. 160 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! –– Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. – Vi tänder grillen, frossar i frukt och bär. Vardagsmaten är god och lättlagad, och varma dagar svalkar glass och iskaffe. Sommarmat från Arla Köket kan vara nygrillad som Fisk à la Provence eller midsommarfestlig som Flädersill. Vardagsgod som Klassisk sommarkyckling eller överdådig som Pavlova med bärgrädde. I de fem kapitlen Sommarfest, Grillat, Semestermat, Frukt- och bärfrossa och Svalka i solen finns något för alla tillfällen. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

SOMMARMAT FRÅN ARLA KÖKET SOMMARMAT FRÅN ARLA KÖKET SOMMARMAT FRÅN ARLA KÖKET SOMMARMAT FRÅN ARLA KÖKET

Förlagsfakta

ISBN
9789174243635
Titel
Sommarmat från Arla köket
Författare
Annika Edestrand
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsdatum
20140512
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
200 x 295 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
874 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lätt att lyckas med Arla Köket Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och nu är sommarmaten här! Vi tänder grillen, frossar i frukt och bär. Vardagsmaten är god och lättlagad, och varma dagar svalkar glass och iskaffe. Sommarmat från Arla Köket kan vara nygrillad som Fisk à la Provence eller midsommarfestlig som Flädersill. Vardagsgod som Klassisk sommarkyckling eller överdådig som Pavlova med bärgrädde. I de fem kapitlen Sommarfest, Grillat, Semestermat, Frukt- och bärfrossa och Svalka i solen finns något för alla tillfällen.