Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Glöggboken : recept, tillbehör och historia

Glöggboken : recept, tillbehör och historia

Inbundna böcker. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2013. 112 sidor.

"En mysig liten bok... härlig för alla som gillar svensk jultradition!" Bibliotekstjänst

"Bra hjälpreda för den som vill bort från den söta köpeglöggen... En särdeles lämplig present i adventstid." LitteraturMagazinet

Glögg är festligt, gott, vackert och stämningsfullt. Glögg är en lika självklar del av det svenska julfi-randet som adventsljus, pepparkakor och sill. Men glögg omfattar mycket mer än själva drycken. Att bjuda in till glögg är en tradition som står för enkel samvaro, värme och julstämning.

Många gör sin egen glögg - provar sig fram eller följer ett väl beprövat familjerecept. Andra botaniserar med nöje bland de många glöggproducenternas rika utbud, läser recensioner och följer med i trender och nyheter.

Oavsett vilket ditt förhållande till glögg är - denna bok ger såväl kunskap som stämning och inspiration.

I Glöggboken - den enda i sitt slag - får du läsa om glögg, du får flera olika recept på glögg och dessutom recept på något att äta till glöggen. Receptbredden är stor, från julgodis och pepparkakor till honungsgratinerade fikon och dadlar fyllda med fetaost, för att både barn och vuxna med olika smak ska hitta någonting som frestar.

Även Mats-Eric Nilsson (Den hemlige kocken) och Karoline Jönsson (Det gröna skafferiet) medverkar med texter.

Boken är rikt illustrerad med stämningsfulla foton i färg.

ANKi MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera böcker om mat, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.

Förlagsfakta

ISBN
9789174690651
Titel
Glöggboken : recept, tillbehör och historia
Författare
Mogensen, Annika
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2013
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 195 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
370 g
Språk
Svenska