Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Bakglädje med LCHF : baka utan socker och mjöl

Bakglädje med LCHF : baka utan socker och mjöl

Inbunden bok Optimal Förlag. 1 uppl. 2010. 104 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. 2:a tryckningen. Inbunden i dekorerat pappband och med läsband samt i absolut nyskick. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad med härliga foton i färg samt med en mycket tilltalande layout. EN BOK I PRESENTSKICK!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789172411913
Titel
Bakglädje med LCHF : baka utan socker och mjöl
Författare
Annika Rogneby
Förlag
Optimal Förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
104 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 218 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
508 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den första kakboken med LCHF-recept Annika Rogneby, författare till boken, har levt med LCHF (en kost med låg andel kolhydrater och hög andel fett) i tre år. Hon har mått mycket bra av denna kost men har saknat att baka och känna doften av nygräddade kakor. Därför bestämde hon sig för att skapa recept som tillåter bakning med nyttiga ingredienser och som innehåller lite kolhydrater. Recepten som finns i denna bok är helt utan socker och mjöl. Att baka kan vara avkopplande, skapande och rogivande. Om du älskar att baka och bjuda dina nära och kära på nybakade kakor eller andra bakverk, så kan du med hjälp av denna bok se att det är möjligt. Det finns faktiskt bra och nyttiga alternativ till socker och mjöl. Alla kan välja vad de vill äta och i vilken mängd. Detsamma gäller med de bakverk som förekommer i denna bok. Du kan äta mer eller mindre eller baka för att det är roligt och förgyller ditt liv. Hur ofta och i vilka mängder du väljer att baka är ditt val. De recept som förekommer i boken är helt glutenfria, vilket gör recepten ypperliga för glutenintoleranta. Dessutom så innehåller inga recept tillsatt socker (undantaget är de recept där inköpt choklad förekommer), så recepten är i högsta grad diabetikervänliga. Hoppas att du finner recepten njutbara!