Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fröken Duktig : en självbiografi

Fröken Duktig : en självbiografi

Inbunden bok. ICA. 2011. 187 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. , stämplad RecensionsEx på övre snitt. ISBN 9789153435389. Hela sitt liv har hon varit en Fröken Duktig. Dansaren Annika Sjöö, som 2009 knep en plats i tevetittarnas hjärtan när hon i en tårfylld final vann Let`´s Dance i TV4 tillsammans med Magnus Samuelsson, världens starkaste man. Men duktigheten har haft ett högt pris. I sin självbiografi berättar hon om hur prestationsångesten tidvis varit nära att knäcka henne. Annika Sjöö, det är hon den där glittrande, glada. Tjejen som alla var avundsjuka på i skolan eftersom hon inte bara var snygg och smart, utan dessutom snäll och trevlig. Tjejen som så småningom blev svensk juniormästare i dans, lyckades med allt hon företog sig och krönte det hela med en vinst i ett av våra mest folkkära teveprogram. Men under den perfekta ytan fanns en annan Annika. En Annika som törstade efter bekräftelse, som aldrig tillät sig själv att vara sämre än bäst och vars liv handlade om att ständigt prestera och vara på topp. Hur detta duktighetskomplex efter hand ledde till ångest och en förvrängd kroppsuppfattning, och om en kändisvärld i vilken bara det perfekta är gott nog, skriver hon i denna utlämnande självbiografi. I en berättelse som är lika personlig som allmängiltig sätter hon fokus på ett viktigt samtidsproblem. Vill vi leva i ett samhälle som inte tillåter något annat än perfektion? Och vem sopar ihop bitarna när allting rasar?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789153435389
Titel
Fröken Duktig : en självbiografi
Författare
Annika Sjöö - Karin Lilja
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
187 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 233 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
399 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hela sitt liv har hon varit en Fröken Duktig. Dansaren Annika Sjöö, som 2009 knep en plats i tevetittarnas hjärtan när hon i en tårfylld final vann Let`´s Dance i TV4 tillsammans med Magnus Samuelsson, världens starkaste man. Men duktigheten har haft ett högt pris. I sin självbiografi berättar hon om hur prestationsångesten tidvis varit nära att knäcka henne.

Annika Sjöö, det är hon den där glittrande, glada. Tjejen som alla var avundsjuka på i skolan eftersom hon inte bara var snygg och smart, utan dessutom snäll och trevlig. Tjejen som så småningom blev svensk juniormästare i dans, lyckades med allt hon företog sig och krönte det hela med en vinst i ett av våra mest folkkära teveprogram.

Men under den perfekta ytan fanns en annan Annika. En Annika som törstade efter bekräftelse, som aldrig tillät sig själv att vara sämre än bäst och vars liv handlade om att ständigt prestera och vara på topp. Hur detta duktighetskomplex efter hand ledde till ångest och en förvrängd kroppsuppfattning, och om en kändisvärld i vilken bara det perfekta är gott nog, skriver hon i denna utlämnande självbiografi.

I en berättelse som är lika personlig som allmängiltig sätter hon fokus på ett viktigt samtidsproblem. Vill vi leva i ett samhälle som inte tillåter något annat än perfektion? Och vem sopar ihop bitarna när allting rasar?