Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LETA BÄRNSTEN

LETA BÄRNSTEN

av

Inbunden bok. Byrån på landet. 2015. 100 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– Boken är en kärleksförklaring till Falsterbonäsets stränder och till bärnstenen som fascinerar såväl bofasta som turister. Sedan urminnes tider har människor promenerat längs vattenbrynet i jakt på de guldglänsande stenarna. • Det fina med bärnstensletning är att det inte finns något dåligt väder. När badgästerna försvunnit så börjar säsongen. • Vi hoppas med vår bok kunna locka till många spännande strandbesök när vindarna blåser kallt och sommaren känns som mest avlägsen! –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

LETA BÄRNSTEN LETA BÄRNSTEN LETA BÄRNSTEN LETA BÄRNSTEN LETA BÄRNSTEN

Förlagsfakta

ISBN
9789163787386
Titel
Leta bärnsten
Författare
Annika Skoog - Anders Linhé
Förlag
Byrån på landet Förlag
Utgivningsdatum
20150801
Omfång
100 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
215 x 215 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
545 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Boken är en kärleksförklaring till Falsterbonäsets stränder och till bärnstenen som fascinerar såväl bofasta som turister. Sedan urminnes tider har människor promenerat längs vattenbrynet i jakt på de guldglänsande stenarna. Det fina med bärnstensletning är att det inte finns något dåligt väder. När badgästerna försvunnit så börjar säsongen. Vi hoppas med vår bok kunna locka till många spännande strandbesök när vindarna blåser kallt och sommaren känns som mest avlägsen!