Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
De nya skorna

De nya skorna

Inbunden bok

Mycket gott skick. BonnierCarlsen. 1:a uppl. 2008. opaginerad s. Inbunden. Alva är med sin familj på landet. Pappa har åkt för att handla och Alva får inte följa med sin storasyster Elin och hennes bästis till badet. Då går Alva in i Elins rum, fast hon vet att hon inte får Ibland gör man dumma saker. Ibland blir allting fel. Särskilt om man är ledsen eller arg. De nya skorna är en lättläst bok om syskonkärlek och syskonbråk. Om att bli osams och om att bli vänner igen! .

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163853425
Titel
De nya skorna
Författare
Annika Thor
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2008
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 219 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
229 g
Språk
Svenska
Baksidestext
ALVA & LOVE- BÖCKERNA: LÄTTA ATT LÄSA - LÄTTA ATT TYCKA OM!Böckerna om Alva och Love är en ny, lättläst serie för de lite yngre läsarna av Annika Thor och med illustrationer i färg av Cecilia Torudd. Serien bygger på de hyllade böckerna ”Rött hjärta blå fjäril” och ”Pirr i magen klump i halsen”.När pappa åker för att handla och Alva inte får följa med sin storasyster Elin och hennes bästis Madde till badet, går Alva på upptäcktsfärd i friggeboden, där Elin och kompisen sover. Där hittar hon Elins nya gympaskor; de är skinande vita med rosa snören. Så snart Alva har geggat ner dem i potatislandet blir hon ångerfull. Hon rymmer till kojan i skogen, och det är där Alvas pappa hittar henne, gråtande med ett MariekexpaketAnnika Thor är en av våra främsta barn- och ungdomsboksförfattare. Hennes böcker har sålts till ett flertal länder och har även filmatiserats och bearbetats för radioteater. Annika Thor har mottagit många priser och utmärkelser för sitt författarskap, både i Sverige och utomlands. Cecilia Torudd är en av våra mest omtyckta illustratörer.