Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
PRISMAS STORA ÖRTABOK

PRISMAS STORA ÖRTABOK

Inbunden bok Prisma. 2002. 320 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. "Allt du behöver veta för att lyckas med kryddodlingen – i köksfönstret, på balkongen eller i trädgården. Beskriver varje örts egenskaper och anger om den passar din växtplats. Recept på maträtter, örtteer och drinkar, huskurer och skönhetsmedel...". Översättning och svensk bearbetning av Inger Palmstierna.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9151839660
Titel
Prismas stora örtabok : Hur man odlar och använder mer än 200 kryddörter och läkeväxter
Författare
Antony Atha
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2002
Omfång
320 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1670 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kryddörter och läkeväxter har använts sedan urminnes tider, och idag vill allt fler använda färska örter i matlagningen. Här får du lära dig allt du behöver veta för att lyckas med kryddodlingen – i köksfönstret, på balkongen eller i trädgården! Dessutom mängder av recept på maträtter, örtteer, huskurer och skönhetsmedel!Örter är mångsidiga växter som kan användas som kryddor, som läkeväxter, för att sprida väldoft – och de är dessutom ofta dekorativa i rabatten! De har odlats i århundraden och är idag populärare än någonsin. Här får du lära dig att välja rätt örter för den växtplats du tänkt dig och att föröka, odla, skörda och lagra de olika kryddörterna.