Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Stormvarning (filmomslag) del 1 om undoms agenten Alex Rider
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163852145
Titel
Stormvarning (filmomslag)
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2006
Omfång
204 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 220 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
330 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Den första filmen om Alex Rider, ”Stormbreaker”, med bl a Mickey Rourke, Ewan McGregor, Alicia Silverstone och Stephen Fry i rollerna är på gång. Därför trycker vi en ny upplaga av ”Stormvarning” med filmaffischen på omslaget.När farbrodern dör tvingas den fjortonårige Alex Rider inom loppet av ett par dagar förvandlas från vanlig engelsk skolpojke till superspion och är snart ute på sitt första uppdrag. 
 Den ofattbart rike Herod Sayle har erbjudit sig att ge en gratis Stormbreaker-dator till alla skolor i hela England - men MI6 misstänker att det kan ligga ondskefulla motiv bakom den till synes generösa gåvan. Bara Alex kan ta reda på sanningen. Men tiden håller på att rinna ut och Alex befinner sig oavbrutet i livsfara. Det ser ut som om hans första uppdrag också skulle bli hans sista.
 
”Stormvarning” är den första boken i en serie om tonårsagenten Alex Rider. Böckerna är redan mycket populära, och filmen kommer förhoppningsvis att göra dem till riktiga bestsellers.
 Anthony Horowitz är en populär, produktiv och flerfaldigt prisbelönt barnboksförfattare, som är publicerad i drygt dussinet länder över hela världen. Han har dessutom skrivit mycket för tv.