Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Avtalad tid : Samtal

Avtalad tid : Samtal

Inbunden bok Ersatz. 1 uppl. 2012. 223 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst. Under snart tjugo års tid har Aris Fioretos och Durs Grünbein stämt träff med varandra - ena gången i tevetornet på Alexanderplatz, andra gången bland sanddynerna i Mojaveöknen. Nu har de bärgat spillrorna av sina möten. I fem slingrande samtal funderar de över hundars lek med benknotor och värdet av pengar, men de dricker sig också berusade i ett helgtomt New York och drömmer om flygfiskar på färjan till Drottningholm. Av och till bekänner de till och med färg och utbyter minnen från det första umgänget med bokstäver - begynnelsen på det stora litterära äventyret. När vännerna inte kan träffas skickar de vykort. Så tillkommer med tiden en rad frågor och svar, som hjälper dem att fylla de i grövsta luckorna i kunskapen om varandra.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186437657
Titel
Avtalad tid: Samtal
Författare
Aris Fioretos - Durs Grünbein
Förlag
Ersatz
Utgivningsår
2012
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 219 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
490 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Under snart tjugo års tid har Aris Fioretos och Durs Grünbein stämt träff med varandra - ena gången i tevetornet på Alexanderplatz, andra gången bland sanddynerna i Mojaveöknen. Nu har de bärgat spillrorna av sina möten. I fem slingrande samtal funderar de över hundars lek med benknotor och värdet av pengar, men de dricker sig också berusade i ett helgtomt New York och drömmer om flygfiskar på färjan till Drottningholm. Av och till bekänner de till och med färg och utbyter minnen från det första umgänget med bokstäver - begynnelsen på det stora litterära äventyret.
När vännerna inte kan träffas skickar de vykort. Så tillkommer med tiden en rad frågor och svar, som hjälper dem att fylla de i grövsta luckorna i kunskapen om varandra.
Ytterligare författare: Fioretos, Aris
Ytterligare författare: Grünbein, Durs
Ytterligare översättare: Minth, Wera
Ytterligare designers: Liljemärker, Håkan