Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Inte ens tystnaden är längre vår egen

Inte ens tystnaden är längre vår egen

Inbunden bok. Rámus Förlag. 2017. 132 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick. stämplad såld på pärmens insida. Portot gäller oavsett antal böcker. - en samling politiska essäer av den turkiska samtidslitteraturens mest uppburna och översatta författare, Asli Erdogan. Känsliga och exakt iakttagande texter om den rådande politiska situationen i Turkiet, övergrepp mot minoriteter och hot mot yttrandefriheten. De berättar det som enligt makten inte får berättas, det som kanske inte kan berättas. Samtidigt är de brev till omvärlden för att skrika ut vad som pågår i Turkiet, att vi aldrig får tillåtas glömma det förflutna eller blunda för vad som sker i vår samtid - för inte ens tystnaden är längre vår egen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186703707
Titel
Inte ens tystnaden är längre vår egen
Författare
Erdogan, Asli
Förlag
Rámus Förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
132 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 200 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
300 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Inte ens tystnaden är längre vår egen är en samling politiska essäer av den turkiska samtidslitteraturens mest uppburna och översatta författare, Asli Erdogan. Känsliga och exakt iakttagande texter om den rådande politiska situationen i Turkiet, övergrepp mot minoriteter och hot mot yttrandefriheten. De berättar det som enligt makten inte får berättas, det som kanske inte kan berättas. Samtidigt är de brev till omvärlden för att skrika ut vad som pågår i Turkiet, att vi aldrig får tillåtas glömma det förflutna eller blunda för vad som sker i vår samtid - för inte ens tystnaden är längre vår egen.

I augusti 2016 arresterades Asli Erdogan i sitt hem i Istanbul, hölls under omänskliga omständigheter fängslad i fyra och en halv månad och står anklagad för samröre med terrorism, bland annat utifrån texterna i denna bok, som inte längre får publiceras i hemlandet. Lika vackra som fasansfulla essäer som gör tydligt hur omistlig och viktig Erdoans röst är i kampen för frihet kan läsaren sida efter sida bevittna hennes outtröttliga motstånd.