Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Madicken

Madicken

Inbunden bok Rabén & Sjögren. 10 uppl. 2004. 184 sidor.

Nära nyskick. Omslaget har lite "osynliga" streck, sådana som kan dyka upp av att de gnidits mot varandra. Inget som syns tydligt, boken är fantastiskt fin och verkar tämligen orörd. Bindning i ypperligt skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129657869
Titel
Madicken
Författare
Astrid Lindgren
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2004
Omfång
184 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
416 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I det stora röda huset nere vid ån, där bor Madicken. Där bor också mamma och pappa och lillasyster Lisabet och en svart pudel som heter Sasso och en kattunge som heter Gosan. Och så Alva. Madicken heter egentligen Margareta, men när hon var liten kallade hon sig själv Madicken, och fastän hon nu är stor och nästan sju år heter hon fortfarande så. Det är bara när hon behöver förmanas som hon kallas Margareta. Ganska ofta kallas hon Margareta. För hon har många befängda infall och tänker sig aldrig för. Inte förrän efteråt, och då är det ju försent ... Läs också den andra berättelsen om Madicken: Madicken och Junibackens Pims Boken ingår i ASTRID LINDGRENS SAMLINGSBIBLIOTEK, en vacker samlarserie som omfattar alla Astrid Lindgrens barn- och ungdomsböcker utgivna av Rabén & Sjögren.